Sjællands Teater er dit lokale teater – på hele Sjælland!

Sjællands Teater har til huse i både Holbæk og Slagelse kommuner, og vores børne- og ungdomsforestillinger turnerer i hele landet.

For skoler og institutioner: Besøg fairplay.dk

 


Kontakt Billetservice

Mail: billet@sjteater.dk
Tlf.: 59 59 59 88
Telefonen er åben: Mandag – fredag kl. 10-14

 

personlig betjening

Holbæk: Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk
Mandag – fredag kl. 10-14


Slagelse:
Herrestræde 9, 4200 Slagelse 
(indgang bag teatret ved parkeringspladsen)
Mandag – fredag kl. 10-14  – kun efter aftale på tlf. 59 59 59 88

 

OBS! Billetsalget er lukket for personlig betjening i ferier (efterårsferie, mellem jul og nytår, ugen op til påske og hele juli måned) og på helligdage samt dagen efter Kr. Himmelfart.)

 

billetsalg online

Du kan købe billetter online døgnet rundt. Klik her

 

billetsalg i døren

Du kan også købe billet i døren på forestillingsaftenen, hvis vi ikke har udsolgt. Vi åbner dørene 1 time før forestillingen.

 

Billetten A/S håndterer Sjællands Teaters billetsalg.
Når du køber billetter til Sjælland Teaters arrangementer, modtager du dine billetter fra Billetten A/S. Det er også Billetten A/S som du får i røret ved telefonisk henvendelse angående billetter. Får du brug for hjælp kan du altid kontakte Billetten.dk’s support på tlf. 70 20 20 96.

Læs mere om:

 

Gavekort

Glæd én du holder af med et gavekort til Sjællands Teater. Klik her

 

Priser og rabatter

Hos Sjællands Teater er der forskellige muligheder for opnå rabat på vores teaterforestillinger. Her giver vi dig et overblik over, hvilke rabatmuligheder, der er:

Er du under 25 år
Vi yder rabat til alle børn og unge under 25 år. Se prisen under den enkelte forestilling. Klik “Køb billet” og vælg billettype “Børn og unge under 25 år”. Ungdomsrabatten gælder til de fleste teaterforestillinger.

Er du over 60 år?
Vi yder rabat til alle teatergængere over 60 år Se prisen under den enkelte forestilling. Kklik “Køb billet” og vælg billettype “Senior (60+)”. Seniorrabatten gælder til udvalgte forestillinger.

Er i 6 voksne eller flere?
Vi yder rabat for grupper på 6 voksne eller flere på vores teaterforestillinger. Se prisen under den enkelte forestilling. Klik “Køb billet” og vælg billettype “Gruppe min. 6 pers.”

Er I en større gruppe kan I reservere billetterne i en periode, mens I samler tilmeldinger. Det er også muligt at bestille tapas til større selskaber. Ring og hør mere om mulighederne på tlf. 59 59 59 88 (hverdage kl. 10-14) eller send en mail til Tina Hvarre på th@sjteater.dk.

OBS! Billetpriserne fremgår under det enkelt arrangement. Alle priser er inkl. billetgebyr på 10 kr. pr. billet. Ved online-køb tillægges desuden 5 kr. på den samlede ordre. Rabatordningerne kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke på comedy, shows og musikarrangementer.

 

Sæsonkort

Med et Sæsonkort kan du opleve en hel sæson fyldt med gode oplevelser. Sæsonkortet er personligt og koster 1.495 kr. Læs mere og bestil her

Sæsonkortet gælder til hele Sjællands Teater – til forestillinger på Holbæk Teater, Teatret Fair Play og til forestillinger i Slagelse Kommune, der præsenteres af Sjællands Teater – både på Slagelse Teater og på spillesteder i Korsør og Skælskør. Sæsonkortet gælder også til alle Holbæk Musik- & Teaterforenings forestillinger på Holbæk Teater. Kortet gælder ikke til comedy, musikarrangementer, Humørbutikken, TALKSHOWET med Audrey Castañeda og, Platform og eventuelle særarrangementer. Billetter hertil kan købes separat.

 

Handicapservice

  • Vi tilbyder kørestolspladser til alle vores forestillinger.
  • Kørestolsbrugere samt publikum, der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund kan gratis medbringe ledsager i Sjællands Teater.

Kørestolspladser og ledsagerbilletter kan ikke købes online. Kontakt Billetservice på tlf. 59 59 59 88 eller mail billet@sjteater.dk.

 

Salsplan

Holbæk Teater. Klik her

Slagelse Teater. Klik her

Teatret Fair Play har ingen fast salsplan. Alle pladser er unummererede.

 

Ofte stillede spørgsmål

Se vores FAQ her

 


 

Primære spillesteder:

 

Teatret Fair Play

Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Holbæk Teater

Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

Slagelse Teater

Herrestræde 9, 4200 Slagelse