JOBS

Holbæk Teater søger nye forhusmedarbejdere til at tage imod teatrets gæster, klargøring, afrydning, billetsalg og servicering af vores gæster

Vi forestiller os, at du er studerende eller mellem studier. Du skal være mindst 18 år, fleksibel, have et godt overblik og god til at holde hovedet koldt, når der er meget travlt. Du er udadvendt, serviceminded, har blik for detaljen og den gode oplevelse. Som person har du en positiv indstilling, gå-på-mod og tør tage ansvar og initiativ. Du skal have lyst til at arbejde i et til tider hektisk, kunstnerisk miljø, hvor vi har højt til loftet og forventer stor ansvarlighed.

Erfaring fra lignende jobs vil være en fordel, men ikke et krav. Du vil blive lært op af en af vores erfarne forhusmedarbejdere. 

Arbejdsopgaverne i forhuset består blandt andet af:

  • Klargøring og rengøring af foyerområde, toiletter, teatersal m.m.
  • Billetkontrol og -salg
  • Betjene og guide publikum før, under og efter forestillingerne
  • Garderobe-betjening
  • Afrydning 
  • Vareopfyldning

Holbæk Teater er Sjællands største teater uden for hovedstaden. Vi er et travlt hus med mere end 100 spilledage om året. Alle har en vigtig rolle i forhold til at give publikum en god oplevelse. Derfor forventer vi, at  du engagerer dig i huset og de opgaver, der er i forhuset for at være med til at skabe den bedste oplevelse for publikum. Lige fra de kommer og til de går hjem igen.

Arbejdet vil primært foregå i aftentimerne både på hverdage og i weekender. Der vil være mulighed for 2-4 vagter ugentligt i perioder.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan deltage i et kort kursus i billetsystemet, så du kan sælge billetter på forestillingsdage.

Ansøgningsfrist søndag den 7. januar, hvorefter vi kigger alle ansøgninger igennem og holder ansættelsessamtaler.

Sådan søger du

Mail en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, erhvervserfaring samt vedhæfter et billede. Sendes til Tina Hvarre på th@het.dk og skriv “Forhusmedarbejder” i emnefeltet.