På Holbæk Teater er der forskellige muligheder for opnå rabat. Løssalgsprisen (sæson 18/19) for en voksenbillet ligger mellem 185 kr. og 290 kr. afhængig af forestillingen (nogle comedyshows kan afvige herfra). Du kan se prisen under den enkelte forestilling. Alle priser er inkl. billetgebyr på 10 kr. pr. billet.

Her giver vi dig et overblik over, hvilke rabatmuligheder der er.

 

Er du barn og under 25 år?

Vi yder rabat til alle børn og under under 25 år, hvor prisen ligger på mellem 55 kr – 175 kr – afhængig af hvilken forestilling det er. Se prisen under den enkelte forestilling – klik “Køb billet” og vælg billettype “Unge under 25 år”.

 

Er du over 60?

Vi yder rabat til alle teatergængere over 60 år, hvor prisen er mellem 135 kr og 165kr. Seniorrabatten gælder på teatrets egne produktioner samt på vores saloner (ChampagneSalon og SeniorSalon). Prisen varierer lidt afhængig af forestillingstype.

 

ER 6 voksne eller flere?

Vi yder rabat for grupper på 6 voksne eller flere.

Er I en større gruppe kan I reservere billetterne i en periode, mens I samler tilmeldinger. Det er også muligt at bestille tapas, meet ‘n’ greet til større selskaber.

Ring og høre mere om mulighederne på 59 43 17 77 alle hverdage mellem kl. 10 og 14 eller på mail til Tina Hvarre på th@het.dk

Priseksempel: Er I 10 personer til en forestilling til kr. 225. pr. voksenbillet, får I den til kr. 180 kr. pr. voksenbillet (dvs. en samlet besparelse på 450 kr eller 45 kr. pr. billet)

 

Er i en Skole eller institution?

Som skole eller institution kan I søge refusion fra Kulturregion Midt- og Vestsjælland på 50% af det samlede køb.

Dette gælder også hvis I er en privatskole, personaleforening, efterskole, højskole, foreninger, virksomhed, bestyrelse, faglige organisation, menighedsråd eller lignende. Sålænge I har postnummer i en af følgende kommuner: Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Sorø.

Du kan læse mere om refusionsordningen og finde ansøgningsskema her

 

ÅRSKORT

Med et Årskort får du teater til reduceret pris. Jo mere teater du ser, des billigere bliver det. Årskortet gælder til en hele sæson og koster 1.495,- og giver adgang til alle teaterforestillinger på Holbæk Teater. Du kan læse mere om Årskortet og vilkår her

 

Rabatterne kan ikke kombineres.