Holbæk Teater er der forskellige muligheder for opnå rabat. Her giver vi dig et overblik over, hvilke rabatmuligheder, der er.

 

Er du under 25 år?

Vi yder rabat til alle børn og unge under 25 år, hvor prisen ligger på mellem 65 kr – 175 kr – afhængig af hvilken forestilling det er. Se prisen under den enkelte forestilling – klik “Køb billet” og vælg billettype “Unge under 25 år”.

 

Er du over 60?

Vi yder rabat til alle teatergængere over 60 år, hvor prisen er mellem 145 kr og 175 kr. Seniorrabatten gælder på teatrets egne produktioner. Prisen varierer lidt afhængig af forestillingstype.

 

ER I 6 voksne eller flere?

Vi yder rabat for grupper på 6 voksne eller flere på vores forestillinger.

Er I en større gruppe kan I reservere billetterne i en periode, mens I samler tilmeldinger. Det er også muligt at bestille tapas, meet ‘n’ greet til større selskaber.

Ring og høre mere om mulighederne på 59 59 59 88 alle hverdage mellem kl. 10 og 14 eller på mail til Tina Hvarre på th@sjteater.dk – OBS! Som følge af Covid-19 har vi kun åbent for telefonisk/personlig henvendelse mandag, onsdag og fredag kl. 10-14. Vi kan fortsat kontaktes på mail alle ugens dage. 

Priseksempel: Er I 10 personer til en forestilling til kr. 225. pr. voksenbillet, får I den til kr. 175 kr. pr. voksenbillet (dvs. en samlet besparelse på 500 kr eller 50 kr. pr. billet)

Grupperabatten gælder ikke på comedy shows og musikarrangementer.

 

Elsker du at gå i teatret? Så er ÅRSKORT måske noget for dig

Med et Årskort får du teater til reduceret pris. Jo mere teater du ser, des billigere bliver det. Årskortet gælder til en hele sæson og koster 1.495 kr. Kortet gælder til alle Sjællands Teaters forestillinger i de 3 huse: Holbæk Teater, Teatret Fair Play og Slagelse Teater. Du kan også bruge kortet til alle gæstespil på Holbæk Teater og Teatret Fair Play, samt Holbæk Musik- & Teaterforenings forestillinger på Holbæk Teater. Du kan læse mere om Årskortet og vilkår her

(Kortet gælder ikke til comedy, musikarrangementer, Humørbutikken, TALKSHOWET med Audrey Castañeda, Platform og eventuelle særarrangementer. Billetter hertil kan købes separat.)

 

 

Er i en Skole eller institution?

Læs mere her.

 

Rabatterne kan ikke kombineres. 

 

Løssalgsprisen (sæson 20/21) for en voksenbillet ligger mellem 195 kr. og 290 kr. afhængig af forestillingen (nogle comedy shows kan afvige herfra). Du kan se prisen under den enkelte forestilling. Alle priser er inkl. billetgebyr på 10 kr. pr. billet. Ved online-køb tillægges desuden en 5,- på den samlede ordre (det er det tidl. betalingskortgebyr).