Hos Sjællands Teater er der forskellige muligheder for opnå rabat på vores teaterforestillinger. Her giver vi dig et overblik over, hvilke rabatmuligheder, der er:

 

ER DU UNDER 25 ÅR?

Vi yder rabat til alle børn og unge under 25 år, hvor prisen ligger på mellem 65 kr. og 175 kr. – afhængigt af hvilken forestilling det er. Se prisen under den enkelte forestilling – klik “Køb billet” og vælg billettype “Børn og unge under 25 år”. Ungdomsrabatten gælder til de fleste teaterforestillinger.

 

ER DU OVER 60 ÅR?

Vi yder rabat til alle teatergængere over 60 år, hvor prisen ligger på mellem 95 kr. og 195 kr. – afhængigt af hvilken forestilling det er. Se prisen under den enkelte forestilling – klik “Køb billet” og vælg billettype “Senior (60+)”. Seniorrabatten gælder til udvalgte forestillinger.

 

ER I 6 VOKSNE ELLER FLERE?

Vi yder rabat for grupper på 6 voksne eller flere på vores teaterforestillinger. Prisen ligger på mellem 95 kr. og 210 kr. – afhængigt af hvilken forestilling det er. Se prisen under den enkelte forestilling – klik “Køb billet” og vælg billettype “Gruppe min. 6 pers.”

Er I en større gruppe kan I reservere billetterne i en periode, mens I samler tilmeldinger. Det er også muligt at bestille tapas til større selskaber. Ring og hør mere om mulighederne på tlf. 59 59 59 88 (hverdage kl. 10-14) eller send en mail til Tina Hvarre på th@sjteater.dk.

 

ELSKER DU AT GÅ I TEATRET? SÅ ER SÆSONKORTET MÅSKE NOGET FOR DIG

Med et Sæsonkort til Sjællands Teater får du gratis adgang til i alt 30 forskellige forestillinger med næsten 200 opførelser.

Sæsonkortet gælder til en hel sæson og koster 1.495 kr.

Sæsonkortet gælder til hele Sjællands Teater – til forestillinger på Holbæk Teater, Teatret Fair Play og til forestillinger i Slagelse Kommune, der præsenteres af Sjællands Teater – både i Slagelse, Korsør og Skælskør. Sæsonkortet gælder også til årets forestilling med Holbæk Drama College og til alle Holbæk Musik- & Teaterforenings forestillinger på Holbæk Teater.

Kortet gælder ikke til comedy, Platform, Humørbutikken, Talkshowet med Audrey Castañeda, musik- og særarrangementer. Billetter kan købes separat.

Læs mere om betingelser her

 

 

ER I EN SKOLE ELLER INSTITUTION?

Læs mere her.

Rabatterne kan ikke kombineres. 

 

 

Løssalgsprisen for billetter til voksne i sæson 2022/23 ligger på mellem 135 kr. og 405 kr. – afhængigt af typen af forestilling.
Du kan se prisen under den enkelte forestilling. Alle priser er inkl. billetgebyr på 10 kr. pr. billet. Ved online-køb tillægges desuden 5 kr. på den samlede ordre.