KOMEDIE
2 på tur fra Folketeatret

2 på tur

Morsom og rørende komedie

 

I 2 på Tur fra Folketeatret, spiller Peter Schrøder og Kurt Ravn to ældre herrer, som nægter at give op. Selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og i pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer. Klar til nye – sidste – eventyr. 

På deres vej møder de mange forskellige mennesker, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt. Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden. 

2 på tur, med originaltitlen  Moins 2, blev i 2006 nomineret til Moliére-prisen som årets bedste franske dramatik. 

 

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde // Iscenesættelse: Geir Sveaass // Scenografi: Marianne Nilsson // Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass 

 

 

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen.
Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.

Læs mere om talks.

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen med kolde eller varme drikke, søde eller salte snacks.

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 29.
  Februar
  2020 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 95 min. u. pause
 • Gratis med:

  2019-20

 • Arrangeret af: