A snowballs chance in hell

Fiasko med rygvindspotentiale

I denne fysisk teater-forestilling A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL rejser DON GNU tilbage til 1920’erne for at udfordre fejlen og alle dens muligheder. For hvad sker der egentligt, når vi fejler?

To mænd i skikkelse af DON (Jannik Elkær) og GNU (Kristoffer Louis Andrup Pedersen) kaster sig ud i de filmklassiske gevandter, for at beskrive mennesket som den klovneskikkelse, det i den grad er. Rammen udgøres af det ikoniske stumfilmsunivers fra tiden med sne på skærmen og Charlie Chaplin på slap line. Men spørgsmålet er selvfølgelig, om DON og GNU kan holde sig inden for rammerne…?

I en intim og underholdende forestilling, hvor performance, dans, video, musik og publikumsinteraktion spiller sammen, bliver vi taget med ind i en verden af simple menneskelige konflikter, fejl og magtkampe på mikro-niveau, hvor det er svært ikke at genkende og le af klovnen i os selv.

På denne forestilling har du mulighed for at opleve pre- og aftertalks ganske gratis, hvis du har billet. Læs mere om talk her

 

Performance & koreografi Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Dramaturgi, lys & visuelle medier Christoffer Brekne
Musik Alice Carreri
Produceret af Don Gnu og co-produceret af Bora Bora – Dans & Visuelt Teater

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 95 - 235 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 20. Marts 2018 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Gratis med:
“"Det er ikke bare kaffekanden som sprutter, men hele forestillingen som bobler af fryd og glæde””
AARHUS STIFTSTIDENDE
““En mesterlig teaterperle””
KULTURTID.DK
““DON GNU beviser, at moderne dans kan være underholdende, charmerende og relaterbar for alle””
JUTLAND STATION
“ "Nok fjoller de to dansere rundt på scenen, men det sker med en præcision og ynde, som er en sand fornøjelse at se på””
5Stjerner