Show

Alletiders Ulf – Slagelse

Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen? Alletiders Ulf

 

I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem?

Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen?

Kom med helt ind i baglokalet – backstage, hvor skæbner mødes – griner og græder og fortæller røverhistorier.

Alletiders Ulf er ikke et foredrag, men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier, der aldrig er fortalt. Gennem musik, video og billeder fortælles om et fantastisk liv.

Publikum bliver taget på en minderig rejse hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.

 

Hvem er Lukas Birch

Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14-årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

 

Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi. Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul – med brune nuancer.

 

 

 

OBS! Alletiders Ulf kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

 

 

 


 

TEATERbaren

I Teaterbaren i foyeren finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 

  • Pris: 320 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Spilleperiode: 2.
    December
    2021 19.30
  • Kategori: COMEDY, Slagelse Teater, TALKSHOW
  • Alder: Voksen/senior
  • Varighed: 110 min. med pause