værdier

Arbejder

En teaterkoncert om Arbejdersangbogens værdier og sangskat – Arbejder – sange fra hjertet

 

Forestillingen rummer et alsidigt musikalsk univers med både kendte og ukendte sange fra Arbejdersangbogen, hvor Johannes Smeds musikalske arrangementer både spiller med og mod sangene, som vi kender dem. På scenen står fem skuespillere og to musikere og vækker historien om Arbejdersangbogen til live i en teaterkoncert, der har musikken i fokus frem for individerne.

Det er en teaterkoncert, hvor der er plads til alle – røde såvel som blå, kvinder og mænd, unge og gamle, firkantede og runde. Sangene i forestillingen udtrykker stærke følelser og handler om værdier som sammenhold, fællesskab, omsorg, kærlighed og medmenneskelighed. Sange, vi alle kan spejle os i.

Der bruges stroboskoplys i forestillingen

Instruktør: Nikolaj Mineka Dramaturgi: Gitte Villadsen og Dorthe Bébe Scenografi: Johanne Eggert og Allan Frausing Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Marie Vestergård Jacobsen, Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Nana Schwartzlose og Johannes Smed Musikalsk arrangør og kapelmester: Johannes Smed Lysdesign: Søren Lydersen Koreograf: Sofie Christiansen Kostumier: Malene Redder Sangcoach: Erik Storm Lydteknik: Anders Buch Gormsen Foto: Søren Hasselgaard Skaanning Produceret af Teatret Møllen, Co-produktion med Team Teatret

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 


 

ANMELDELSER

 

“Det er en fremragende forestilling, som varmt kan anbefales til alle, der ønsker at opleve en stemningsfuld, energimættet og overordentlig interessant teaterkoncert.”
– Marianne Lorenzen, JydskeVestkysten Sønderborg

 

“Det mest imponerende er det musikalske arrangement, der snart er blidt poetisk, vemodigt, jublende snart krigerisk, voldsom, vulgær. Musikkens billedsprog er esset i en vinderhånd. Manden bag er Johannes Smed.”
– Carl Skøtt

“Sangene fra hjertet går også lige i publikums hjerte. Uanset om man sidder derude i mørket og er blå eller rød eller sofavælger.”
– Michael Mogensen, JydskeVestkysten

“Det er bevægende og flot.”
– Birthe Sørensen, Arbejderen

 


 

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 

 

 

 • Priser: 85 - 215 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 8.
  Maj
  2023 19.30
 • Kategori: Holbæk Teater, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 75 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2022-23

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}