Skæv

Blinkende Lygter

Skuespil baseret på Anders Thomas Jensens film – Blinkende Lygter

 

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge – Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. 

 

Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med de sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.

 

Denne opsætning af ”Blinkende Lygter” har et skønt hold på scenen, Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden, Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge Carl.

 

Teaterversionen af ”Blinkende lygter” er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende og lidt anderledes aften i teatret.

 

NørregadeTeatret og Teater 2’s udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og opfriskende skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

 

Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland og Frank Rubæk Manuskript: Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus Iscenesættelse og Instruktør: Frank Rubæk Produceret af Nørregade Teatret og Teater2

 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 


 

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og  skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 11.
  November
  2022 19.30
 • Kategori: Holbæk Teater, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 130 min. med pause
 • Gratis med:

  2022-23

 • Arrangeret af: