SKÆV

Blinkende Lygter

 

Ny dansk folkekomedie baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus

 

Rykket fra den 11. marts kl. 19.30 til den 14. marts kl. 16.

Forrygende og skæv historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan som aldrig har haft det store held med sig.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til at lige at lave et sidste job for bagmanden “Færingen”.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af “Færingens” penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke udkantsdanmark.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.

 

Medvirkende:
“Blinkende Lygter” har et sprudlende hold på scenen, Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. De stærke kvinder i historien spilles af Christina Bech.

 

Paw Henriksen har desværre måtte springe fra, og derfor overtager Gordon Kennedy rollen som Torkild.

 

Dramatiker: Vivian Nielsen (baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus) // Instruktør: Frank Rubæk // Scenograf: Frank Rubæk // Produceret af Nørregade Teatret og Teater 2

 

Arne, Peter og Stefan

 

Arne, Stefan og Hanne puster æg

 

Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges alle billetter i sæson 2020/21 som unummererede pladser. Læs mere om vores Covid-19 tiltag her

 

OBS! Som følge af Covid-19 er talks indtil videre aflyst

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen. Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.
Læs mere om talks her.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

OBS! Som følge af Covid-19 vil der være begrænset udvalg i TeaterCaféen

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 14.
  Marts
  2021 16.00
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 130 min. med pause
 • Gratis med:

  2020-21

 • Arrangeret af: