JAM

Blues ‘n’ Burgers

Blues ’n’ Burgers er fede fredage på Maskinværkestedet med chris grey & the bluespand

I samarbejde med Maskinværkstedet er der dømt Blues for fuld udblæsning med Chris Grey & The BluesSpand. Og på denne sæsons sidste Blues ‘n’ Burgers har Chris Grey & The BlueSpand en ganske særlig “lady” med: Lucy Woodward.

Med Lucys og Chris Greys store, sexede, frække og dybtfølte vokaler oven på The Blue Spands stramme, funky og velspillende bund, krydret med Chris Greys sublime guitarspil kan det kun blive en fortryllende kombination!

LUCY WOODWARD

Hvis du ikke allerede ved, hvem Lucy Woodward er, er det nu, du skal spidse ører!

Som datter af to professionelle musikere har Lucy Woodward i særdeleshed fået musikken ind med modermælken. Knap nok færdig med skolen sang hun jazz på Bleecker Street i New York, hvor eneste indtægt var drikkepenge. Intet kunne stoppe hende. Hun sang og skrev sange, og i en alder af 25 skrev hun kontrakt med Atlantic Records, der resulterede i top 40 hittet ”Dumb Girls”. Efterfølgende kom hun på top 5 hitlisten med sangen ”There’s gotta be more to life”, der også gav hende to BMI awards.

Hendes sange og vokal kan i øvrigt også høres i film som: What a Girl Wants, The Blind Side, Music and Lyrics, New Year´s Eve, First Daughter og Princess.

Ved siden af sin solokarriere har Woodward indspillet og optrådt med Rod Stewart, Chaka Khan, Celine Dion, Nikka Costa, Carole King, Snarky Puppy, Joe Cocker og mange andre.


CHRIS GREY & THE BLUESPAND

De er får alvor slået igennem bevidstheden på musikelskere med hang til GROOVY funky blues! Bandet gik viralt med deres live video “Grab’em by the Elbow” som har fået mere end én million visninger på Facebook, mens trioens seneste video “Mammas Mammalaid” oversteg en million visninger på bare 10 dage! (se den også længere nede på siden her).

En fusion mellem blues, soul, funk og rhythm & blues giver bandet en helt særlig sound. Dette kreative mix kulminerede i udgivelsen af CD’en “Lotta Love”, som allerede har fået opmærksomhed i musikindustrien og på radiostationer verden over. Blandt andet i USA, Europa, Canada og Australien.

Med Chris Grey & The BlueSpand får man en liveoplevelse med smæk på. De har optrådt live og turneret i både Danmark, Sverige og Tyskland. Sidste år var de et af hovednavnene på Eutin Bluesfest og nu i 2018 er Chris Grey and the BlueSpand hovednavn på R‘n’B festivalen i Letland samt på Blues n’ Jazz festivalen i Tyskland.

 

Billetten til Blues ‘n’ Burgers på maskinværkstedet indeholder:

  • Drønfed Blues – leveret af vores faste husorkester Chris Grey & The BlueSpand
  • Burgers – tilberedt af kokkene på Maskinværkstedet

Godt øl & cocktails – kan købes i baren.

 

Chris Grey: Lead vocal/guitar, Kasper Lauersen: Bass/vocal, Lars von TrommenStick: Drums/vocal

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 210 - 370 DKK
  • Sted: Maskinværkstedet
  • Spilleperiode: 4. Maj 2018 19:00
  • Kategori: MUSIK
  • Varighed: 2 timer m. pause