70'erne

Candle In The Wind

En brændende hyldest til 70’erne – Candle in the Wind

 

I dag har vi en tendens til at huske 70’erne som et årti, hvor der var koldt hele tiden og hvor der var oliekrise og bilfrie søndage. En tid, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper. 

 

Vi glemmer dog, at det også var et årti, hvor alt tilsyneladende kunne lade sig gøre. Mennesket landede f.eks. på månen, hvilket er noget vi sidenhen ikke har kunnet gøre. Og alle, unge som ældre, skulle pludselig lære at danse disco!

 

Candle in the Wind er en rødglødende hyldest til de fantastiske musiknumre, som alle var influeret af de begivenheder, som foregik i dette mangfoldige årti. 

 

Der vil være uimodståelige indslag fra både Bee Gees og ABBA, samt ikoniske rocknumre, som Stairways To Heaven og Highway To Hell sammen med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og naturligvis Elton John. Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind i forestillingen!

 

SANGERE: Jonas Rasmussen // Lene Nørrelykke // Morten Bytofte // Lucas Hoang MUSIKERE: Niels Rahbech // Michael Vestbo // Joaskim Øster // Lars Wagner ISCENESÆTTELSE: Peter Friis IDE OG KONCEPT: Michael Bentholm LYS OG SCENEDESIGN: Kristoffer Nielsen LYDDESIGN: Kristian Kühnel PRODUCENT: MusicalDanmark

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden forestillingen. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. Se menuen her. TeaterTapas serveres 1,5 time før forestillingen starter. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille tapas frem til kl. 12 dagen før forestillingen).

 

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 23.
  Marts
  2022 19.30
 • Kategori: Årskort, Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause
 • Gratis med:

  2020-21

 • Arrangeret af: