YouTube

ComKean

ComKean præsenterer sit nye liveshow 2023: Skærmtid

 

Ved du, hvem ComKean er? Måske ikke, men det gør dine børn! Med mere end 185.000 abonnenter og over 220 millioner visninger er YouTuberen ComKean en af de allerstørste i Danmark. Oplev ham på Slagelse Teater med det helt nye liveshow Skærmtid!

Skærmtid er et begreb, som de fleste børn i dag kender til. Mange af dem bruger deres skærmtid på netop at se ComKeans videoer på YouTube. Men hvad ville der ske hvis alles skærmtid en dag forsvandt? Også de voksnes! Det udforsker ComKean på scenen, hvor der spilles computer, musik og laves sjov. Hele salen må hjælpe med at redde Skærmtid – ellers er det måske slut med YouTube?

Kom ind og se Skærmtid – det bliver en fest!

 

SELFIES

Efter hvert show er der selfies til alle, som vil have en selfie med ComKean. Desuden sælges der særligt tour-merchandise.

Showet er for fans af ComKeans videoer i ALLE aldre. Det gælder også forældrene!

Tjek YouTube-kanalen ud her

Skærmtid er ComKeans andet soloshow, og hans første soloshow, Gamerlife, solgte mere end 11.000 billetter i hele landet med mange udsolgte sale.

 


 

SPILLESTED

Slagelse Teater, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

 


 

 

 

TEATERBAREN

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

  • Pris: 305 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Spilleperiode: 16.
    Oktober
    2023 18.00
  • Kategori: Børn/Unge
  • Alder: Anbefalet fra 7 år
  • Varighed: 80 min. - ingen pause