De Fede Sønner fra Kærgården

Morten Korch får en tur i karussellen i sommerteater 2020!

 

Vi fortsætter successen med endnu en skør og skæv udgave af en stor klassiker! Eller… for denne gang er det hele Morten Korchs kendte og elskede univers, som får en ordentlig tur i karusellen.
Holbæk Teaters sommerteater i museumsgården er efterhånden blevet synonym med Flemming Jensen – og med god grund! Og De Fede Sønner fra Kærgården bliver ingen undtagelse. Der bliver med garanti smurt tykt på, og vores helt må gå så grueligt meget igennem for at få sin udkårne og smør på brødet.
Glæd jer til masser af gode grin, gags og gøgl, når Holbæk Teater igen indtager museumsgården sammen med De Fede Sønner fra Kærgården!
Efter et par somre, hvor vores sommerteater forestillinger i museumsgården har været totalt udsolgte er vores bedste råd, at være ude i god tid, hvis I vil sikre jer billet til denne hyggelige sommertradition.
Vi glæder os til at tage godt imod jer i museumsgården!

 

Der er mulighed for at tilkøbe tapas (undtagen søndage) samt rundvisning i weekenderne (kommer i salg i det nye år). Læs mere længere nede. Bemærk – egen mad og drikke må ikke medbringes.

 

Praktisk: Der er stole til alle. Medbring selv: hynde og tæppe – det bliver du glad for, når aftensolen går ned bag tagene. Medbring også regntøj, men lad paraplyen blive hjemme (den stjæler udsynet).

 

Forfatter: Flemming Jensen
Kapelmester: Lars Fjeldmose
Instruktør:
annonceres senere
Medvirkende: annonceres senere
Plakat: 
Adam O.
Scenograf: Kirsten Brink
Produceret af Holbæk Teater

I samarbejde med Holbæk Museum – en del af Museum Vestsjælland

logo for Holbæk Museum

 

SAMMENSÆT DIN EGEN TEATEROPLEVELSE

NYD: EN TAPAS-BOX INDEN FORESTILLINGEN

Køb en tapasbox sammen med dine billetter og nyd den i den hyggelige historiske Holbæk Museumsgård inden forestillingen.  I kan vælge mellem “LET” (kr. 95,-) eller “MÆT” (kr. 135,-).
Begge boxe indeholder små retter samt lidt sødt. Drikkevarer kan købes i vores bar i Museumsgården.
Når du har valgt dine billetter, får du mulighed for at tilkøbe Tapas-box (tryk på det lille “i” for at se, hvad de rummer)

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke i museumsgården. 

 

 • Priser: 95 - 225 DKK
 • Sted: Holbæk Museum
 • Spilleperiode: 14.
  August -
  30.
  August
  2020
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 8 år og op
 • Varighed: ca. 120 min. inkl. pause