komedie

De Usynlige

Holberg under åben himmel i De Usynlige

 

Når noget er forbudt, bliver det spændende! Leander bliver vanvittigt forelsket i en maskeret kvinde, der ikke vil lade masken falde, før han i ugevis har lidt og længtes. Og det har begge parter det pinefuldt dejligt med:

“Jo vanskeligere vejen er, jo behageligere er det, når man kommer til målet.”
– Leonora, De Usynlige

Det bliver legende og elegant, når dette musikalske og charmerende gøglerspil med Harlekin og Columbine udforsker den forbudne frugt og forelsker sig i forelskelsen selv.

Sjællands Teater og Holberg Teatret fejrer 300 året for dansk teater med Holbergs mesterkomedie ”De Usynlige”.

Opførelsen af De Usynlige på Tersløsegaard er med til at omsvøbe publikum i historiens vingesus. Tersløsegaard leverer de ideelle rammer for at spille Ludvig Holbergs mesterkomedie, da Holberg selv boede på gården fra 1745 og frem til sin død i 1754, hvor han testamenterede gården til Sorø Akademi.

Et lystspil, der forargede sin samtid. En hylende morsom hyldest til kærligheden, der med boblende hormoner, hidsigt begær og pirrende fantasier leger med de skjulte sider i os selv.

 

 

 

Følg med i videodagbøgerne fra prøverne længere ene på siden.

 

Medvirkende: Charlotte Amalie Kehlet, Christine Gaski, Tine Gotthelf, Benita Haastrup, Henrik Blauner, Christian Damsgaard Instruktør: Vibeke Wrede Ide: Niels Vandrefalk Produceret af Sjællands Teater og Holberg Teatret

 

Forestillingen spiller udendørs i haven på Tersløsegaard, Holbergsvej 101, 4293 Dianalund.
OBS: 
Husk varmt tøj og et tæppe

 

Picnic i haven

Du kan tilkøbe Picnicboks sammen med dine billetter og nyde maden i Tersløsegaards smukke have inden forestillingen. Picnicboksen består af forskellige små lækre retter og er sammensat af Malsk Spisehus. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille Picnicboksen frem til kl. 12 dagen før forestillingen).

 

picnicboks menu:

 • BBQ laks på sprød romainesalat, citrus-mayo og søde løg
 • Slices af honning-timian marineret kylling, på ramsløgspesto marinerede kartofler
 • Mild spicy oksekøddelle på spyd med frisk agurk, cous cous-salat og grønkålstzatziki
 • Trifli med brud af chokoladekage og mascarpone samt sæsonens bær

 

 

 


 

Følg med i videodagbøgerne fra prøverne

 

Videodagbog Prøvestart!

Med manus i hånden møder hele holdet hinanden for første gang og humøret rundt om arbejdsbordet er højt. Se med i videoen når Harlekin – altså Christian Damsgaard – stemmer instrumentet på sin helt egen måde.

 


 

VIDEODAGBOG – BENITA OG TROMMERNE

I denne video kan du møde trommeslageren Benita Haastrup, og se hvordan hun får fusioneret trommer ind i Holbergs verden. Jow Jow – hun har styr på rytmerne.

 


 

Videodagbog – Første besøg på tersløsegaard

Første besøg for holdet i Holbergs skønne have på Tersløsegaard, hvor De Usynlige skal spille. Følg med i videoen – med det håndholdte kamera – og forestil dig at lige der, kan du snart opleve et en brag af en Holberg-komedie.

 

 

 • Priser: 95 - 225 DKK
 • Sted: Tersløsegaard
 • Spilleperiode: 18.
  Juni -
  3.
  Juli
  2022
 • Kategori: Årskort, Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 120. min med pause
 • Gratis med:

  2021-22