Ærlig

Den Grønlandske Mand

Nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt – Den Grønlandske Mand

 

Den Reumert vindende Den Grønlandske Mand – Angutivik er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand. 

I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Det handler om sex, politik, om livet og om døden. Om hans kærlighed til naturen, til storbylivet, til kvinden, sine forfædre og børn. 

En forestilling, der ønsker at komme bag om myterne, for at gøre op med det medieskabte billede og det selvbillede mange grønlandske mænd bærer rundt på, og give den grønlandske mand et nyt afsæt.

Forestillingen spiller på dansk.

 

MEDVIRKENDE: Klaus Geisler, Hans-Henrik Poulsen, Kristian Mølgaard, Mikí Thomsen INSTRUKTØR: Hanne Trap Friis TEKSTFORFATTER: Niviaq Korneliussen (GL) DRAMATURG: SUSANNE Andreasen (GL) SCENOGRAF: Camilla Nielsen (GL) PRODUCERET AF: Teater FreezeProductions og Grønlands Nationalteater

 

“Den Grønlandske Mand er en gave til publikum…”
Aarhus Stiftstidende ★★★★★★

 

“Derfor er “Den grønlandske mand” mere end en teaterforestilling af og om den grønlandske mand – den bør være en hjørnesten i dansk teaterhistorie”
Aarhus Update (Morten Hede) ★★★★★★

 

“Jeg får en klump i halsen”
Den 4. Væg ★★★★

 

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden forestillingen. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. Se menuen her. TeaterTapas serveres 1,5 time før forestillingen starter. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille tapas frem til kl. 12 dagen før forestillingen).

 

 

 • Priser: 65 - 195 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 9.
  Maj
  2022 19.30
 • Kategori: Årskort, Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 60 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2021-22

 • Arrangeret af:
Aarhus Stiftstidende
Morten Hede
Den 4. væg