Farce

Den Røde Pimpernel

Sommerteater under åben himmel – Den Røde Pimpernel

Museumsgården vil i sommeren 2022 være de frankofiles tilholdssted, når Sjællands Teater igen præsenterer den traditionsrige sommerforestilling! En skør og skæv udgave af en klassiker. 

Men ikke alt er som det plejer. For denne gang er det ingen ringere end Niels Olsen, der har ført pennen til den musikalske komedie: En frygtløs gentleman – en sublim mesterfægter – en genial strateg – men frem for alt: Den Røde Pimpernel!

Om dagen er han den uduelige overklassefrikadelle, som kun går op i tøj og fjollede digte. Men om natten forvandler han sig til en heltemodig rebel, som ved hjælp af list og utallige maskeringer befrier de franske adelige fra guillotinen. Kun de nærmeste engelske hjælpere ved, hvem han er…

Den Røde Pimpernel er en af verdenslitteraturens mindre kendte helte, og det er der mindst to gode grunde til: Den Røde Pimpernel selv gør alt for at leve i det skjulte OG dem, der læste historien som ung, er for længst blevet gamle. 

Der er som altid garanti for et godt grin og Holbæk bli’r aldrig udtalt med H igen! 

Psst: Vores forestillinger i museumsgården bliver hurtig udsolgte. Vores bedste råd er at være ude i god tid med at købe billetter – altså rigtig god tid!

 

Vi glæder os til at tage godt imod jer i museumsgården!

Følg med i videodagbøgerne fra prøverne længere nede på siden.

 

Medvirkende: Brian Kristensen, Jacob Weble, Penille Albæk Andersen, Charlotte Guldberg, Lars Fjeldmose (Kapelmester) og Folkekoret / Scenograf: Kirsten Brink / Instruktør: Joy-Maria Frederiksen / Forfatter: Niels Olsen / Plakat: Adam O. / Produceret af Sjællands Teater

 

 

            

    

 

 

Folkekoret: Jaqueline Lillevang, Nanna Langtved, Alberte Sander Jensen, Estrid Dandanell Rothmann, Frida Sjødahl Østergaard, Josefine Aviaja Christiansen, Mads Frydensberg Nicolaisen, Rosa Lawaetz, Samuel Peter Falch, Sarah Chabert Saugmann

Foto: Mie Neel

 

SPILLESTED

Holbæk Museumsgård, Klosterstræde 16, 4300 Holbæk

 

 

Praktisk:

Der er stole til alle.
Medbring selv: hynde og tæppe – det bliver du glad for, når aftensolen går ned bag tagene.
Medbring også regntøj, men lad paraplyen blive hjemme (den stjæler udsynet).
Se med i videoen med gode råd til udendørs sommerteater.

 

 

Produceret af Sjællands Teater

I samarbejde med Holbæk Museum – en del af Museum Vestsjælland

logo for Holbæk Museum

 

 


 

Tapas i museumsgården

Du kan tilkøbe tapasbox sammen med dine billetter og nyde maden i den skønne museumsgård inden forestillingen. Tapasboxen består af forskellige små lækre retter og er sammensat af SuRi. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille Tapasboxen frem til kl. 12 dagen før forestillingen). OBS: Der er ingen tapas om søndagen.

OBS: Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke

Tapasbox MENU:

 • Varmrøget torskefisk, ærtecreme, agurk
 • Parmaskinke, kartoffelmayo, syltede løg
 • 2 slags pølse og ost med sylt
 • Rillette af gris, sennepsmayo, bagt tomat
 • Slider, crispy kylling, chilimayonnaise, salat
 • Nøddemazarin, chokolade, syrlige bær
 • Hjemmebagt brød

 

 


FØLG MED I VIDEODAGBØGERNE FRA PRØVERNE

 

VIDEODAGBOG PRØVESTART

Kom med til prøvestart på 30 sek. og mød skuespillerne og hele holdet bag produktionen. Manuskriptet, som i år er skrevet af Niels Olsen, bliver gennemlæst… og scenografien og de flotte kostumetegninger bliver præsenteret af scenograf Kirsten Brink.

 

 


 

VIDEODAGBOG – DER BYGGES

Kom med bag scenen når vi bygger og gør klar til årets sommerforestilling. Vi kan roligt afsløre at ALLE på teatret er involveret i denne populære forestilling i Holbæk Museumsgård.

 

 

 

VIDEODAGBOG – 1. DAG PÅ SCENEN

Se med i videoen og vær med til 1. dag på scenen, hvor både scenografi og rekvisitter testes. Ja, selv guillotine afprøves.

 • Priser: 95 - 225 DKK
 • Sted: Holbæk Museum
 • Spilleperiode: 5.
  August -
  4.
  September
  2022
 • Kategori: Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause