Date

Tobias Dybvad – Fasser Partner

– et show om jagten på kærligheden.

Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af.

Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: “Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort”.

Fasser Partner fortsætter i den charmerende sjove ånd, der har gjort Tobias Dybvad til en af landets mest populære komikere, og giver os et satirisk indblik i hans liv. “Man gør sig jo ikke særlig attraktiv, så snart man annoncerer, at man søger en kæreste – der skal man helst gerne spille lidt kostbar – og den sårbarhed der ligger i den der udmelding, er overraskende sjov at snakke om på scenen”, fortæller han og tilføjer: “Så showet er ikke i sig selv en jagt på kærligheden. Altså, det er ikke sådan at jeg turnerer landet tyndt for at finde en kæreste. Hvis jeg gjorde det, havde showet heddet Jeg er overhovedet ikke klar til et forhold lige nu”.

 

Forlæng den gode oplevelse – start aftenen med Teater Tapas (tilkøb)
TeaterCaféen by SuRi står for vores tapas, som består af forskellige små retter, baseret på råvarer i sæsonen, og sammensættes af vores køkkenchef på daglig basis. Tapas serveres i TeaterCafeen i øvre foyer.  Vi har tilpassede vine til vores tapas, husets egen øl og spændende drinks. Begrænset antal pladser.

 

Del på Facebook
  • Priser: 145 - 260 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 9. Februar 2018 19:00 - 9. Februar 2018 21:30
  • Kategori: COMEDY
  • Alder: fra 15 år