Kamp

Fodbold, fodbold, fodbold

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! Fodbold
En forestilling om verdens største sportsgren, og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold.

 

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

 

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af den ordinære verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken ude i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind også i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige immigrantarbejdere livet?

 

Fodbold fodbold fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar, – en begivenhed, der har vakt stor opsigt og diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser, menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

 

Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Alvin Olid Bursøe, Jakob Femerling, Charlotte Fich og Ellaha Lack Iscenesættelse Instruktør: Nicolei Faber Scenografi og kostumedesign: Jonas Fly Lysdesigner: Mathias Hersland Produceret af Det Kongelige Teater

 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 5.
  November
  2022 19.30
 • Kategori: Holbæk Teater, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Voksen
 • Varighed: 140 min med pause
 • Gratis med:

  2022-23

 • Arrangeret af: