Hygge

Humørbutikken – Holbæk

Underholdning med højt humør i Humørbutikken – Holbæk Teater

 

Kom indenfor i Humørbutikken og få en hyggelig eftermiddag fri fra hverdagens trummerum.

Humørbutikken åbner både i Holbæk og Slagelse og bestyres af henholdsvis Brian Kristensen og  Peter Thieme. De får hver gang besøg af sjove og spændende gæster, der alle har noget på hjerte.  

Gæsterne vil fortælle om de sjove, rørende og særlige øjeblikke, der har formet deres liv og karriere – og undervejs også optræde med muntre indslag af forskellig karakter. Og mon ikke værterne har en udfordring i ærmet, der vil sende dagens gæst lidt på glatis.

Vi slår dørene op til den ”humørfyldte butik” og byder på kaffe, kage og en fællessang. En eftermiddag med skøn underholdning der helt sikkert får dig i godt humør. Kaffe og kage er med i billetprisen.

Det handler om at komme i godt humør og det kommer man i Humørbutikken. Jeg glæder mig til at præsentere sæsonens gæster – det bliver med garanti underholdende eftermiddage.
– Brian Kristensen, vært i Holbæk  

 

 

Tirsdag den 5. okt.: Gæst Pia Rosenbaum

Skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1976 og har derefter udøvet sit virke i en række forskellige genrer på teatre, film og TV. Hun har foreløbigt medvirket i over 60 teaterforestillinger på landets forskellige scener og gæstespillet i udlandet.

Børn kender hende som komfurnissen Sugar i julekalenderen ”Nissernes Ø”, og i den mere voksne genre har hun, siden 1996, instrueret over 25 forestillinger og medvirket i en lang række revy-forestillinger over hele landet, bl.a. i Cirkusrevyen og i Rottefælden i Svendborg. Pia Rosenbaum er i øvrigt datter af entertaineren og revymanden Simon Rosenbaum.

 

 


OBS! Humørbutikken kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

 

Spilledage Holbæk Teater:

Tirsdag 5. oktober kl. 13.00: Gæst Pia Rosenbaum
Tirsdag 9. november kl. 13.00
Tirsdag 5. april kl. 13.00

 

Spilledage Slagelse Teater:

Onsdag 6. oktober kl. 13.00: Karsten Jansfort
Onsdag 10. november kl. 13.00
Torsdag 7. april kl. 13.00

Bestil billetter til Humørbutikken på Slagelse Teater – Klik her

 

GÆSTER: Annonceres løbende

PRODUCERET AF: Sjællands Teater

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 • Pris: 175 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 5.
  Oktober -
  5.
  April
  2022
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Voksen/Senior
 • Varighed: 75 min. ingen pause