Hygge

Humørbutikken – Slagelse

Underholdning med højt humør i Humørbutikken – Slagelse Teater

 

Kom indenfor i Humørbutikken og få en hyggelig eftermiddag fri fra hverdagens trummerum.

Humørbutikken åbner både i Holbæk og Slagelse og bestyres af henholdsvis Brian Kristensen og  Peter Thieme. De får hver gang besøg af sjove og spændende gæster, der alle har noget på hjerte.  

Gæsterne vil fortælle om de sjove, rørende og særlige øjeblikke, der har formet deres liv og karriere – og undervejs også optræde med muntre indslag af forskellig karakter. Og mon ikke værterne har en udfordring i ærmet, der vil sende dagens gæst lidt på glatis.

Vi slår dørene op til den ”humørfyldte butik” og byder på kaffe, kage og en fællessang. En eftermiddag med skøn underholdning der helt sikkert får dig i godt humør. Kaffe og kage er med i billetprisen.

 

Nyt er spændende! Humørbutikken er nyt for Slagelse og nyt for mig. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at byde indenfor til et koncept, der, efter min mening, emmer af hygge, glæde og rigtig god underholdning.
– Peter Thieme, vært i Slagelse  

 

 

Onsdag den 6. okt: Gæst Karsten Jansfort

Karsten Jansfort – Kåret til Årets Revyskuespiller 2021. Karsten er en af de danske skuespillere, som har et utrolig alsidigt cv. Han har bevæget sig rundt i teaterbranchens forskellige genrer fra det dramatiske teater over morskabsteatret til store musicalproduktioner. Rollerne har krævet alt fra de seriøse, skarpe karakterer til de lystige og komiske. Gennem årene er det ligeledes blevet til cirka 40 revyer og satiriske cabareter – fra Hjørring i nord til Cirkusrevyen mod øst.

På film og tv har man kunne se Karsten i både spillefilm, tv-serier, reklamefilm og nydt hans karakteristiske stemme i et hav af tegnefilm. Han beskriver selv sin alsidighed som sin styrke, og den får vi et par gode smagsprøver på i Humørbutikken. Alt fra hans timing i komik til pragtfulde sangstemme og mon ikke der ligger en lille overraskelse og venter.

 

 

 


OBS! Humørbutikken kan både opleves på Slagelse Teater og Holbæk Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

 

Spilledage Slagelse Teater:

Onsdag 6. oktober kl. 13.00 – Gæst: Karstens Jansfort
Onsdag 10. november kl. 13.00
Torsdag 7. april kl. 13.00

 

Spilledage Holbæk Teater:

Tirsdag 5. oktober kl. 13.00 – Gæst: Pia Rosenbaum
Tirsdag 9. november kl. 13.00
Tirsdag 5. april kl. 13.00

Bestil billetter til Humørbutikken på Holbæk Teater – Klik her

 

GÆSTER: Annonceres løbende

PRODUCERET AF: Sjællands Teater

 


 

TEATERbaren

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

 

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage. Til børneforestillinger vil der være salg af saft, pølsehorn, pizzasnegle m.m.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 • Pris: 175 DKK
 • Sted: Slagelse Teater
 • Spilleperiode: 6.
  Oktober -
  7.
  April
  2022
 • Kategori: Slagelse Teater, TALKSHOW
 • Alder: Voksen/Senior
 • Varighed: 75 min. ingen pause