komedie

Hurra For De Blå Husarer

Dansk lystspil, når det er allerbedst – ”Hurra for De Blå Husarer”!

I sommeren 2023 får den folkekære komedie verdenspremiere på scenen i gardehusarbyen Slagelse – for fuld udblæsning.

To unge løjtnanter skal en nat underkaste sig en gammel ungarsk husarprøve, så ritmesteren kan udvælge den rette kandidat til løjtnantsstillingen ved Gardehusarregimentet: De skal ride 40 kilometer, drikke tre flasker champagne og have et forhold til to kvinder.

Det bliver en nat fuld af forviklinger, forvekslinger og forelskelser, når forsvarets unge løjtnanter involveres med ritmesteren, oberstens datter og præstens tvillingedøtre.

Amphiteater Frederikshøj i Slagelse danner den perfekte ramme for forestillingen, som også byder på heste og ryttere fra  gardehusarregimentet, medvirkende fra Krabasken samt et 15-mands professionelt orkester fra Slagelse Musikskole.

Der er mulighed for picnic før forestillingen.

 

MEDVIRKENDE Peter Thieme, Maria la Cour, m. fl., Ensemble, Gardehusarregimentet ORKESTER 15-mands professionelt orkester fra Slagelse Musikskole PRODUCERET AF Sjællands Teater

 

Amphiteater Frederikshøj

… blev etableret helt tilbage i 1930’erne som et af de første friluftsteatre i Danmark. Gennem tiden har Frederikshøj været brugt til bl.a. teater, koncerter og arrangementer for byens borgere. I mange år sygnede stedet dog hen for til sidst næsten at ligge stille. I 2020 blev området renoveret af Slagelse Kommune og er nu igen et naturskønt samlingssted og den perfekte ramme for Sjællands Teaters storslåede opsætning af ”Hurra for De Blå Husarer”.

 

 

SPILLESTED

Amphiteater Frederikshøj, Frederikshøjvej 3, 4200 Slagelse
Forestillingen spiller udendørs

 

 

 

 • Priser: 250 - 375 DKK
 • Sted: Frederikshøj Amfiteater
 • Spilleperiode: 1.
  Juni -
  18.
  Juni
  2023
 • Kategori: SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Voksen/Familie
 • Varighed: 110 min. med pause
 • Gratis med:

  2022-23