OPRØR

I Familien

EN OPRØRSK GENERATIONSKOMEDIE

SUCCESKOMEDIEN VENDER TILBAGE

I FAMILIEN er en overgearet generationskomedie, der slår klinger mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter. Nu vender den anmelderroste publikumssucces tilbage til Teatret Svalegangen, inden komedien drager på en omfattende danmarksturné.

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie, der har en meter­lang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

GENERATIONS-CLASH

Familien er måske det vigtigste vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. Vi tror, vi er ens, men i dagens ­hyper-accelererende samfund lever vi mere og ­mere forskelligt. I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er som om ­generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer og langsomt krakelerer julefreden.

Medvirkende: Ole Jakobsen, Martin Geertz, Kirstine Hedrup, Kaja Kamuk, Daniel Bevensee m.fl.
Instruktion: Per Smedegaard
Produceret af Teatret Svalegangen

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 175 - 290 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 6. April 2018 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Varighed: 135 min. inkl. pause
  • Gratis med:
  • Arrangeret af:
“"Spiddende morsom dansk komedie." ”
JYLLANDS-POSTEN
““(...) den svier også lidt.” ”
KRISTELIGT DAGBLAD
TV2 ØSTJYLLAND
TJECK MAGAZINE
AARHUS UPDATE