TID

I Sidste Øjeblik

En lun komedie om at blive ældre

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Det er tre erfarne kvinder, Folketeatret sender på turné. Lisbet Dahl blev uddannet skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater. Hun har spillet teater, revy, film og tv og har fungeret som chef for Cirkusrevyen i adskillige år. I 2016 modtog hun en ærespris ved Reumertuddelingen. Sonja Oppenhagen blev uddannet fra Odense Teater i 1971. Hun har ligeledes medvirket i en lang række teaterforestillinger, revyer, film og tv-serier og er især kendt som Vicky fra DR1’s Matador og fra Badehotellet på TV2. Sonja Oppenhagen har senest turneret med Folketeatrets Den politiske kandestøber. Susanne Heinrich debuterede i 1961 på Pantomimeteatret i Tivoli og har siden da bl.a. optrådt på Det Kongelige Teater. På tv har hun medvirket i diverse revy-programmer og i serierne Huset på ChristianshavnMadsen og co.og julekalenderen Brødrene Mortensens jul.

 

Gratis pre- og aftertalk

Giv dig selv muligheden for at vide endnu mere. På denne forestilling, er der nemlig gratis pre- & aftertalk for alle med gyldig billet. Læs mere om TALKS.

 

Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz / Instruktion: Christoffer Berdal / Manuskript: Carin Mannheimer / Scenografi: Marianne Nilsson / Oversættelse: Sebastian Dorset / Produceret af Folketeatret

 

Del på Facebook
  • Priser: 175 - 290 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 2. November 2018 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Alder: Ung / Voksen
  • Varighed: 140 min. m. pause
  • Gratis med:
  • Arrangeret af: