ALDER

Jagten på det Grå Guld

Drømmen om alderdommen – og frygten for at nå den!

’Livet er flygtigt’ og DON GNU mærker det stigende tempo og tidens forfald, der konstant stikker dem begmænd, som hård kuling fra vest. Og selvom livets soundtrack har lært de efterhånden halvgamle lemmer nok så mange forbudte trin, indhenter tyngdekraften dem – hårdt og ubarmhjertigt, så de snubler og mister deres ellers så elegante fodfæste.

I en kamp mod tiden, kaster de sig derfor ud i en hæsblæsende akrobatisk jagt efter det grå guld og for at finde det smukke i tidens forfald.

Halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse er fundamentet i denne tragikomiske tvekamp mod den bittersøde alderdom!

Musikken er skabt af Alice Carreri. I denne forestilling har hun fået selskab af Emil Goldschmidt og Nicolai Kornerup, hvis musik arbejder med udgangspunkt i Klezmer-traditionen.

 

Gratis pre- og aftertalk den 7. marts

Giv dig selv muligheden for at vide endnu mere. På denne forestilling, er der nemlig gratis pre- & aftertalk for alle med gyldig billet til forestillingen den 7. marts. Læs mere om TALKS.

 

Performance & koreografi: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Petras Lisauskas / Dramaturgi & visuelle medier: Christoffer Brekne / Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch / Musik: Alice Carreri, Emil Goldschmidt & Nicolai Kornerup / Producer: Sigrid Aakvik / Co-produceret af DON GNU, Bora Bora – Dans og Visuelt Teater & Holbæk Teater

Støttet af: Statens Kunstfond & Aarhus Kommune

Del på Facebook
 • Priser: 95 - 300 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 1.
  Marts -
  16.
  Marts
  2019
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 10 år
 • Varighed: 60 min. uden pause
 • Gratis med:
“Den skal opleves!”
Scenekanten
“DON og GNU tager endnu engang røvgardinerne på os alle sammen”
Kulturtid
“Originalt og perlende poetisk”
8000.dk
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}