ALDER

Jagten på det grå Guld

DON GNU giver magten tilbage til det levede liv

Vi lever i en tid og et samfund, hvor vi bliver ældre og ældre, men hvor alting samtidig går hurtigere og hurtigere. Viden forældes hurtigere end mennesket og erfaring bliver som oftest ubrugelig. Vi italesætter alderdommen som en byrde og ungdommen dyrkes som et ideal i sig selv. Det er det ikke i DON GNU!

JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD er en moderne eventyrs-fortælling i et ordløst univers, hvor vi følger to ældre mænds rejse mod fortidens tinder og minder. En humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til kernen i os mennesker.

Musikken er skabt af Alice Carreri. I denne forestilling har hun fået selskab af Emil Goldschmidt og Nicolai Kornerup, hvis musik arbejder med udgangspunkt i Klezmer-traditionen.

 

Gratis pre- og aftertalk den 7. marts

Giv dig selv muligheden for at vide endnu mere. På denne forestilling, er der nemlig gratis pre- & aftertalk for alle med gyldig billet til forestillingen den 7. marts. Læs mere om TALKS.

 

Performance & koreografi: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Petras Lisauskas / Dramaturgi & visuelle medier: Christoffer Brekne / Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch / Musik: Alice Carreri, Emil Goldschmidt & Nicolai Kornerup / Producer: Sigrid Aakvik / Co-produceret af DON GNU, Bora Bora – Dans og Visuelt Teater & Holbæk Teater

Støttet af: Statens Kunstfond & Aarhus Kommune

Del på Facebook
 • Priser: 95 - 300 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 1.
  Marts -
  16.
  Marts
  2019
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 10 år
 • Varighed: 60 min. uden pause
 • Gratis med:
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}