SHOW

Johnny fra Kandis Talkshow – Slagelse

– et nyt musikalsk talkshow.

 

Kom med ind bag facaden når Johnny ’Kandis’ Hansen fejrer sit 40 års jubilæum med musikalsk talkshow, der tager publikum med på rejsen gennem Johnny Hansens 40 år på scenen og landevejen.

 

I ”Johnny fra Kandis” – et musikalsk talkshow, tager vi publikum med længere ind i Johnnys verden. Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra tour-bussen.

 

Talkshowet styres af talkshowsværten Lukas Birch, der krydrer snakken med billeder, videoklip og musik. Undervejs synger Johnny de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

 

”Johnny fra Kandis” er et talkshow udover det sædvanlige.

Med Bjørn fra ”Bjørn og okay,” som far er det ganske naturligt, at Johnny endte med musikken, men inden han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede Johnny både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse.

 

Det hele startede i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

 

Men hvem er manden bag Kandis? 
Hvad brænder hans hjerte for – og for hvem? 

Vi har fulgt med i hans liv på godt og ondt og gennem dokumentaren hørt, hvor vigtig gruppen og Johnny har været for de mennesker, han og de berører.

Men hvad har det betydet for Johnny?

Kom med helt ind bag facaden. Oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider os gennem sit liv og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.

 

OBS! Da det er et musikalsk talkshow, er det kun siddepladser.

Læs mere om kandis her

 

 


 

OBS! SPILLER PÅ SLAGELSE TEATER

 


 

TEATERBAREN

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

 

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

 

 

  • Pris: 295 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Spilleperiode: 15.
    Marts
    2023 19.00
  • Kategori: Slagelse Teater, TALKSHOW
  • Alder: Voksen
  • Varighed: 120 min. inkl. pause