Lillebitte Kæmpestor

Om at være lille i en stor verden – Lillebitte Kæmpestor

Kom med på en musikalsk rejse, hvor vi sammen med børnene undrer os over alt det, der er lillebitte, alt det der er kæmpestort og alt derimellem.

Hvordan kan det være, at en kæmpe stjerne i det uendeligt store univers, kan være så lille, at den kan placeres mellem tommel- og pegefinger? Og hvordan kan en lille klump i maven vokse sig til at føles uendeligt stor?

Medvirkende: Theresa Sølvsteen og Nynne Hansen Tekster: Leiv Arne Kjøllmoen og Alice Carreri Instruktion: Leiv Arne Kjøllmoen Komponist: Alice Carreri Scenografi: Lisbeth Burian Kostumer: Helle Birkholm Lydteknik: Esben Knigge Lysteknik: Oskar Sass Værksted: Jakob Ebbe Produktionsleder: Anne Balsma Plakat: Asako Kido Parr Læringsmateriale: Marlene Rohde Søndergaard Foto: Thomas Petri

 

SPILLESTED

Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Fra 3 år og op

 


 

 

 

ANMELDELSER

I LILLEBITTE KÆMPESTOR inviteres de mindste og deres voksne med ind til en filosofisk leg med plads til undren over alt det, der er så småt, at man hverken kan se eller røre det, og alle de ting, som er så store, at de kan være svære at forestille sig.

 

”Børnene sidder helt stille og lytter til musikken. Magien har allerede strejfet dem. … Og så er det god underholdning for bittesmå mennesker – og deres kæmpestore voksne.”
– Lise Zeuthen, Holbaekonline.dk

 

”Musikalsk forundring i alle størrelser… Ord som ”Fikumdik” og snak om ”Bananhimlen nord for Korsør”, snor sig fx mellem tanker om altings opståen, vokseværk, forbudte stigehøjder og slubren i morgenmaden. Det er med til at skabe glæde, ordåbninger og billeder på, at fx sådan en gul frugthimmel findes et sted.”
Kirsten Dahl, Teateravisen.dk

 

Børnene … sad tryllebundne under hele forestillingen … som ikke kun beriger børnene, men som også voksne kan få noget ud af.”
– Palle Mogensen, Nordvestnyt

 


SKOLE/INSTITUTION

Er du skole eller institution og er interesseret i at få forestillingen ud til dig – læs mere her

 


 

Teaterbaren

Baren åbner 30 min. før forestillingsstart. Her kan du købe kaffe, te, sodavand, juice, øl og vin, som kan nydes før eller efter forestillingerne.

 • Priser: 65 - 135 DKK
 • Sted: Teatret Fair Play
 • Spilleperiode: 1.
  September -
  3.
  September
  2022
 • Kategori: Børn/Unge, Fair Play, SÆSONKORT
 • Alder: Fra 3 år
 • Varighed: 30 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2022-23

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}