RETUR

Livet – hvor svært kan det være?

En komedie om livet fortalt bagfra

Livet – hvor svært ka‘ det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns!

Vi begynder altså med døden – så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nåja – åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy, og mange vil kende dem fra især Cirkusrevyen. Dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang har efterhånden leveret tekster til alle landets revyer og har desuden – med stor succes – bearbejdet Folketeatrets versioner af Sommer i Tyrolog senest Frøken Nitouche.

 

Gratis pre- og aftertalk

Giv dig selv muligheden for at vide endnu mere. På denne forestilling, er der nemlig gratis pre- & aftertalk for alle med gyldig billet. Læs mere om TALKS.

 

MEDVIRKENDE: Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard / Instruktion: Vase & Fuglsang / Manuskript: Vase & Fuglsang, Ellegaard & Lykkegaard / Scenografi og kostumer: Kirsten Brink / Co-produceret af Folketeatret og Aarhus Teater

 

Del på Facebook
  • Priser: 175 - 290 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 17. Januar 2019 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Alder: Ung / Voksen
  • Varighed: 75 min. uden pause
  • Gratis med:
  • Arrangeret af:
“(...) Deres gode forvandlingsfjæs rummer både jovialiteten, følsomheden og fjogetheden (...)”
JyllandsPosten
“Det er altså en livsklog lille komedie, som forfattere og rollehavende har stor ære af. ”
Frederiksborg Amts Avis
“(...) et skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan. ”
Berlingske