VÆRDI
Meaninglessness debatteater

Meaninglessness

internationalt debatteater om “smykkeloven”

 

Meaninglessness rejser spørgsmålet om smykkers betydning i vores liv. En diskussion, der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. Den fik Smykkekunstner og aktivist Susan Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik.

Meaninglessness er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere: instruktør/teaterrebel David Pledger og kunstner og juveler Susan Cohn. Hun engagerer publikum i en samtale om smykkers sociale, politiske og historiske betydning, for at finde vej til at forstå den vanskelige situation fordrevne mennesker er havnet i.

Hun stiller spørgsmålet, hvordan en borger kan agere proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier. En diskussion der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. En lov, der krævede at betydningsløse smykker kunne konfiskeres for at betale for flygtninges ophold i Danmark. Som fik Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik.

 

OBS! Forestillingen er på engelsk

 

Medvirkende: Susan Cohn, juveler, designer og kurator, der arbejder på tværs af kunsthåndværk og design ved hjælp af en række medier fra smykker til installation, fotografi og video. Modtager af Australien Councils 2017 Visual Artist Award.

Instruktion/manuskript: David Pledger  – prisvindende scenekunstner, kurator og aktivist inden for scenekunst, visuel kunst og mediekunst i Australien, Asien og Europa.

Lysdesign: Martin Danielsen // Produceret i samarbejde med Nordvestjysk Teaterkreds og Musikteatret Holstebro.

 

 

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

 

 • Priser: 55 - 185 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 18.
  November
  2019 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 60 min. u. pause
 • Gratis med:

  2019-20

“En smuk, rørende og yders relevant forestilling. Den tager smykkelovgivningen op, men det ender et sted uden konklusioner, men smukt og respektfuldt bundet sammen. Folk var dybt berørte.”
Gitta Malling
“Jeg blev stærkt bevæget af Cohns præstation og hendes vidunderlige måde at bevæge sig mellem det personlige og det globale. I sin oprigtighed og generøsitet tilbød hun en troværdig åbning for publikum til at forbinde sig til deres egen arv”
Israel Alone, ILdance Sverige.
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}