SIND
Forestilling om demens fra Det Kongelige Teater af Thomas Bendixen på Holbæk Teater

Med Sne

Kongelig turnépremiere på Holbæk Teater

Tag med på en visuel og sanselig rejse ind i den dementes hjerne. En far. En søn. En datter. En neurolog. Fire mennesker forsøger at finde mening i demenssygdommens kaos.

Faderen får stillet en demensdiagnose og kastes ud på totalt ukendt grund med børnene som magtesløse vidner. Børnene må overskride alle grænser i en umulig kamp mod en sygdom, man kun forgæves kan forsøge at forstå. De må på faderens vegne tage beslutninger, der fratager ham myndigheden over sit eget liv.

Musik, dans og tekst kæmper om scenen, alt imens sygdommen tålmodigt overtager stadig mere af en mand, der langsomt sner til. Sygdommen er hele tiden til stede i et kaotisk kosmos, som en uberegnelig og uforudsigelig, kropslig, visuel kraft i form af dansere, der forvrider virkeligheden og forvirrer i poetiske hallucinationer.

 

MEDVIRKENDE : Henning Jensen / Kirsten Olesen / Maria Rossing / Peter Christoffersen
DANSERE: Edhem Jesenkovic / Snorre Jeppe Hansen / Nelson Rodriquez-Smith
ISCENESÆTTELSE: Thomas Bendixen
PRODUCERET AF Det Kongelige Teater

 

KRYDR DIN TEATERTUR MED TALKS:
På denne forestilling kan du opleve pre- og aftertalks – ganske gratis. Kom lidt før og hør pre-talk om genren, forfatteren, historien – og køb et godt glas i baren og bliv hængende til after-talk med instruktør og/eller spillere om tilblivelsen og få mulighed for at stille spørgsmål, der måtte trænge sig på. Talks er gratis med billet til forestillingen og der kan ikke reserveres plads. Du kan læse mere om det her.

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 175 - 290 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 6. November 2017 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Alder: Ung / Voksen
  • Varighed: 90 min. u. pause
  • Gratis med:
  • Arrangeret af:
“Efter forestillingen var slut, og de sidste klapsalver fra den stående applaus var runget ud, kunne jeg for alvor mærke hvor følsom, stemningen var. Sjældent har jeg oplevet en så stærk og skræmmende forestilling. Ingen gik uberørte derfra. (...) De varmeste anbefalinger til ‘MED SNE’”
Scenekanten
“Det indtil dato bedste demensteater jeg har set – og faktisk har der været en række fine forestillinger. ”Med sne” viser på en poetisk og saglig måde den vej, måske 60% af menneskeheden skal gå, når alderen sætter ind i hjerneregionen og lidt efter lidt sløver og udvisker nogle af centrene"”
Kulturkupeen