SJOV

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm giver sit publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

Historien bliver fortalt med ord, store armbevægelser og ikke mindst video, som kommer til at spille en vigtig rolle i showet. Nikolajs far har nemlig gennem hele hans barndom elsket at lave dokumentarfilm, hvor Nikolaj og hans bror mere eller mindre frivilligt havde hovedrollerne. Der blev aldrig slukket for det rullende kamera – heller ikke når tingene gik skævt og det hele sejlede. Det er der kommet mange mindeværdige optagelser ud af og de skal nu vises frem for omverdenen krydret med fortællinger om de sprødeste højdepunkter og de ærgerligste lavpunkter.

Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv”, siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter: ”Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt”.

Der kommer altså til at være masser at grine af i den halvanden time, showet varer og Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: ”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”, siger Nikolaj og griner. Mere end det vil han ikke afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Del på Facebook
  • Priser: 90 - 205 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 26. Oktober 2017 20:00 - 31. Oktober 2017 20:00
  • Kategori: COMEDY
  • Alder: 15 år
  • Varighed: 75 min. u. pause