UNG
Modne Damer i Badekåbe

Modne Damer i Morgenkåbe

En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod

 

Vi er på spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag. Det er Nora, der fylder rundt, og hun har inviteret pigerne på wellness-ophold. En weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmet-middag. Dér i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken.

Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere? Er der et liv efter de 60 ? Og ikke mindst: Er der et sex-liv? Hvordan får man sin mand til at løfte blikket fra TV Charlie og lette røven fra sofaen? Hvor mange børnebørn må man tale om? Og hvor længe gider andre at høre på det? Hvor meget filler skal der sprøjtes i overlæben, før den skal have sit eget CPR-nummer? Hvad snakker man om, når man har været gift i 35 år? Hvordan dater man, når man har været single siden Øresundsbroen blev indviet? Innovationsrebeller og disruption – hvordan forstår man tidens sprog, det, ens børn taler? Er man en gammel gris, hvis man tænder på 25 år yngre mænd?

Alt dette og meget mere i Modne Damer i Morgenkåbe – en festlig og eftertænksom komedie med tre af dansk teaters erfarne og populære skuespillerinder.

 

 

Medvirkende: Pernille Schrøder, Ann Hjort & Sofie Stougaard // Instruktion: Pia Rosenbaum // Forfatter: Humoristen og satirikeren Ann Mariager, der har skrevet stribevis af tekster til kvinder i TV, revy og teater, bl.a. forestillingerne ”Byens Bedste Bryster” og Tivoli Revyen.
Produceret af Landsteatret

 

 

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen.
Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.

Læs mere om talks.

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen med kolde eller varme drikke, søde eller salte snacks.

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 9.
  Februar
  2020 16.00
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. m. pause
 • Gratis med:

  2019-20

 • Arrangeret af: