BØRN

Mødre

 

Et comedyshow enhver mor skal opleve!

Jeg var en god mor, indtil jeg fik børn

Mødre er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet.

Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre. Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Fortællingen sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter og små opdagelser ved det at være mor.

 

Medvirkende Szhirley,  Lykke Sand, Julie R. Ølgaard, Sara Møller Olsen // Instruktion Christine Exner // Idé og koncept Lykke Sand // Forfattet af Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange og dramatiker Anna Bro //  Produceret af Louise Schouw Teater

 

Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges alle billetter i sæson 2020/21 som unummererede pladser. Læs mere om vores Covid-19 tiltag her

 

OBS! Som følge af Covid-19 er talks indtil videre aflyst

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen. Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.
Læs mere om talks her.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

OBS! Som følge af Covid-19 vil der være begrænset udvalg i TeaterCaféen

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 • Priser: 95 - 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 2.
  Oktober
  2020 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 80 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2020-21

Kulturtid
Berlingske
Ungt Teaterblod
Jyllandsposten