COMEDY

Nikolaj Stokholm

 

Jeg er stadig… Nikolaj Stokholm

 

Så er den gal igen, sagde hunden!

 

Nu er hele Danmarks Stokkefar, Nikolaj Stokholm klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her…? Hold kæft!).

Det første show MIT LIV SOM…, handlede om barndommen og hvad Nikolaj Stokholm er rundet af.

Det andet show TUREN GÅR TIL…, var en fortælling ind i Stokkes crazy (det’ engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til.

Nu kommer showet, JEG ER STADIG… , hvor han stiller spørgsmålet: ”Hvad er det så, jeg gerne vil være?” Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham.

 

SPILLESTED:

Slagelse Teater, Herrestræde 9, 4200 Slagelse

 

 


 

TEATERBAREN

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen. Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

 

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

 


 

 

 

  • Pris: 305 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Spilleperiode: 3.
    November
    2023 19.00
  • Kategori: COMEDY
  • Alder: Anbefalet fra 15 år
  • Varighed: 80 min. ingen pause