UNODER

Opera Skal (Også) Gøre Ondt

 

En intens, men afslappet forestilling om opera

En forestilling, der beskriver de store og voldsomme følelser på operascenen, bundet sammen af de allerskønneste og kendte arier og duetter for tenor og baryton.

En intens, men afslappet forestilling krydret med de ekstreme og ofte vanvittige og morsomme situationer der opstår, imens hele det store drama udspiller sig på scenen. Hvad er hemmeligheden bag det at lave opera? Hvad oplever man selv som operasanger?

”OPERA! Skal (også) gøre ONDT!” tager så at sige publikum med op på scenen og løfter fortæppet for de ting der sker, som ofte kan gøre ondt, men som hænder undervejs, uden at publikum egentlig opfatter det.

 

Medvirkende: Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riss og Leif Greibe // Holdet bag: Guido Paevatalu, Leif Greibe, Lone Ricks og Ingalill Thorsell // Produceret af: GuidOpera

 

Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges alle billetter i sæson 2020/21 som unummererede pladser. Læs mere om vores Covid-19 tiltag her

 

OBS! Som følge af Covid-19 er talks indtil videre aflyst

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen. Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.
Læs mere om talks her.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

OBS! Som følge af Covid-19 vil der være begrænset udvalg i TeaterCaféen

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 12.
  Januar
  2021 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause
 • Gratis med:

  2020-21

 • Arrangeret af: