Oscar og Den Lyserøde Dame

Oscar og Den Lyserøde Dame er den type forestilling, der taler til vores hjerter og hjerner.

Et helt liv på 12 dage 

Det er historien om den kræftsyge dreng Oscar og hans fantastiske sidste dage på hospitalet. Tante Rosa, en frivillig hjælper, har opfordret ham til at skrive til Gud og betro ham sine tanker. De kan nemlig godt hobe sig op og begynde at lugte, hvis man ikke får dem sagt til nogen. Tante Rosa tør, som den eneste, tale med Oscar om døden, men i lige så høj grad om at få det optimale ud af livet, så længe vi har det! Så igennem leg lever Oscar et helt liv i løbet af 12 dage. Han vokser op, bliver en ung mand, møder kærligheden, bliver gift og dør som en gammel mand.

En historie om, hvordan vi mennesker har behov for ”noget”, der er større end os selv, når problemerne bliver for store.

På trods af det triste emne er Oscar og den lyserøde dame en lys og livsbekræftende forestilling. Det er en smuk og rørende, men også munter og underfundig monolog om tro, liv og død.

 

Forestillingen spiller i på Holbæk Teater, Kulturhuset No. 1 i Tølløse og på Jyderup Højskole. Se spilledatoer under Køb Billet

 

Medvirkende: Pia Rosenbaum
Produceret af Århundredets Rose v/ Simon Rosenbaum

 

 

KRYDR DIN TEATERTUR MED TALKS:
På denne forestilling kan du opleve pre- og aftertalks – ganske gratis. Kom lidt før og hør pre-talk om genren, forfatteren, historien – og køb et godt glas i baren og bliv hængende til after-talk med instruktør og/eller spillere om tilblivelsen og få mulighed for at stille spørgsmål, der måtte trænge sig på. Du kan læse mere om det her.

 

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 80 - 195 DKK
  • Sted: Se spillested adresse på billetten
  • Spilleperiode: 3. Oktober 2017 19:30 - 10. Oktober 2017 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Alder: Fra 12 år
  • Varighed: 150 min. m. pause
  • Gratis med: