SOLO
Palle Stadig Alene i Verden

Palle stadig alene i verden

En musikalsk monolog med nærvær og humor

 

Hvad ville du gøre, hvis du var “Palle alene i verden”? Palle blev helt alene i verden for første gang i 1942, hvor den ikoniske fortælling om drengen, der vågende op til en tom verden, udkom. Der sket mange ting siden dengang. Der er mennesker i rummet, billederne på tv er i farver, og man kan købe toastere med både bluetooth og wi-fi-forbindelse. Det er her – 76 år senere – vi møder Palle igen. Han er gammel, træt og bor på et plejehjem. Og nu pludselig en morgen vågner han op for at indse, at han endnu engang er helt alene i verden.

Snart må Palle tage alle kreative metoder i brug for at holde ensomheden ud. Heldigvis for Palle så har han en musikalsk sjæl og en god fantasi, men hvor længe kan musikken og historierne holde ensomheden på afstand? Og er Palle virkelig dømt til at være helt alene i de sidste år af sit liv?

Palle Stadig Alene i Verden er en ægte Teatret Møllen fortælling med masser af nærvær, musik og humor, og ikke mindst en fortælling der tager fat i et utroligt vigtigt og relevant emne: Ensomhed.

 

Medvirkende: Klaus Andersen // Instruktør: Ole Sørensen // Dramatiker: Brian Wind-Hansen // Produceret af Teatret Møllen

 

 

 

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen.
Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.

Læs mere om talks.

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

 

 

 • Priser: 55 - 185 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 28.
  Januar -
  29.
  Januar
  2020
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 15 år
 • Varighed: 60 min. u. pause
 • Gratis med:

  2019-20

JydskeVestkysten Haderslev
Morten Hede
Den 4. Væg