RYTME
Jens Andersen i Prop og Berta On Stage på Holbæk Teater - for hele familien!

Prop & Berta On Stage

En fuld-fart-over-feltet oplevelse for hele familien!

Den ene ørehængende rap-sang afløser den anden om Prop, der har arvet et hus i en hyggelig lille by. Da han flytter ind opdager han, at huset ligger i udkanten af Heksens skov, og at Heksen hader naboer. Heldigvis får Prop hjælp af den tapre ko Berta. Da de frelser de små Tyttebøvser, som Heksen har spærret inde, bliver Berta på magisk vis i stand til at tale. Men… Heksen er verdens ondeste, og nu er hun for alvor blevet sur!

Prop og Berta er kommet på deres livs opgave. Kan deres venskab og mod besejre Heksens tarvelige trylle-tricks?

Denne forrygende udgave er en genfortælling af Bent Solhofs fantasifulde historier og bliver rappet og danset af ekvilibristiske dansere, sangere og skuespillere.

Teksterne er skrevet af den Grammyvindende rapper Clemens, musikken er komponeret og fremføres live af DJ Thomas Volmer.

Lyt til musikken allerede nu!
Musikken af Clemens og DJ Thomas Volmer Schulz er udgivet på iTunes og Spotify.

Glæd dig til en sjov forestilling for både børn og voksne!

Medvirkende: Jens Andersen / Silja Okking / Josephine Raahauge / Wahid Sui Mahmoud
Tekster af Clemens Telling
Musik af Thomas Volmer Schulz
Instruktion Kristoffer Møller Hansen
Produceret af Holbæk Teater

 

 

 

Gør turen i teatret helt særlig!

“PROP” DIG I TEATERCAFEEN 
Kokkene fra TeaterCafeen har sammensat en lækker tapas-frokost til både børn og voksne, så I kan hygge jer og snakke om forestillingen med børnene.

Om søndagen byder TeaterCafeen på “Bussemænd i saftevand og ævlebævle-kage”!

Bestil maden sammen med dine billetter og gør turen i teatret hyggelig og nem! (skal forudbestilles, kan ikke købes på dagen)

Del på Facebook
  • Priser: 0 - 235 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 27. Januar 2018 11:00 - 15. Februar 2018 14:00
  • Kategori: TEATER
  • Alder: Fra 4 år
  • Varighed: 60 min. u. pause
  • Gratis med:
“"(...) en ubetinget succes, og både børn og voksne var begejstrede for historien om den lille mand Prop og hans ko, Berta, fortalt gennem raptekster lavet af Clemens."”
Nordvestnyt
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}

INTERVIEW MED BENT SOLHOF OG CLEMENS

Da vi første gang producerede Prop & Berta On Stage i 2015, havde vi her på Holbæk Teater fornøjelsen af både Bent Solhof og Clemens her i huset. I et interview om rejsen fra fortælling til rap-forestilling, sagde Solhof: “Da jeg i begyndelsen af 70’erne fortalte de første Prop & Berta historier som fødselsdagshistorier for børnene på det fritidshjem, hvor jeg var ansat, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig den succes historierne ville få, eller at de skulle være levedygtige i over 40 år! Det var stort, da jeg udgav den første af i alt 18 cd’er med historier om Prop & Berta. Det var endnu større da Zentropa i år 2000 lavede filmen om Prop & Berta. Men at Prop & Berta nu kommer “on stage” som musical her på Holbæk

Teater er nok det største, jeg har oplevet til dato”. Bent Solhof nåede at opleve hans kære Prop & Berta komme på scenen, inden han døde i efteråret 2016.

FRA SOLHOF TIL CLEMENS
“Sjældent har jeg været en del af en produktion, båret af så meget godt humør som denne. Lige fra de først vers på papiret til at øve rap med spillerne har det været ét stort, muntert eventyr med god plads til grineflip og tossede ind- og anfald,” udtalte Clemens op til premiere i ’15. “Og den stemning smitter helt ud på de bagerste rækker.”