grin

Rost til skyerne

I disse tider med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser, går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde.

Han prøver så godt han kan. Men det eneste han i perioder får sunget er, med på ventemusikken hos statsforvaltningen, når han venter på  at få samkvemstid med sit barn.

En ur-komisk forestilling og hyggelig aften i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt!

Rost til Skyerne er en leg med genrerne: koncert, comedy, musical og monolog. En skøn aften, hvor musikerens følelser og tanker mellem numrene bliver tilsat musik. En leg med form, hvor pausemusikken bliver til hovednummeret.

Med forestillingen ROST TIL SKYERNE kaster musikeren og komponisten Per Worm sig ud i en musikalsk og meget aktuel blanding af stand-up, satiriske sange og fortællinger fra en til tider absurd verden. Det bliver meget underholdende!

Per Worm modtog WORDS-prisen i 2016 og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

 

 

MEDVIRKENDE: PER WORM
INSTRUKTION: KRISTOFFER MØLLER HANSEN
KUNSTNERISK KONSULENT: NIELS VENDIUS
CO-PRODUKTION AF HOLBÆK TEATER OG THY TEATER

 

 

Del på Facebook
  • Priser: 150 - 195 DKK
  • Sted: Se spillested under spilledato
  • Spilleperiode: 2. Marts 2018 19:30 - 21. Marts 2018 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Gratis med:
“”Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem”. ”
Niels Hausgaard