Kamp

Scavenius

Nyskrevet dansk dramatik med Kristian Halken i hovedrollen – Scavenius

 

Historien om manden, der indgik et politisk samarbejde med den tyske værnemagt og bragte Danmark sikkert igennem 2. verdenskrig. Historien om Scavenius, som sikrede jøderne mod overgreb indtil 1943. Historien om manden, som Stauning insisterede på skulle være udenrigsminister. Verden stod på hovedet, og Danmark havde brug for en mand, som i det mindste prøvede at holde det hele sammen.

I et drama af shakespeareske dimensioner følger vi hans kamp i grænselandet imellem moral, fornuft og følelse. Scavenius indgår et samarbejde med tyskerne. Vi mærker klingens skarphed fra hans fjender, og vi våger over ham i hans søvnløse nætter.

Bådteatrets Reumertvindende dukketeaterensemble viser tilværelsens absurditet i en vidunderlig visuel tour de force, hvor alt er muligt.

 

   

 

MEDVIRKENDE: Kristian Halken // Thomas Bang // Pernille Nedergaard Haugesen // Jeanette Lindbæk Birk INSTRUKTØR: Rolf Heim DRAMATIKER: Kristian Halken SCENOGRAF: Jonathan Hjorth DUKKEMAGER: Katrine Karlsen LYSDESIGN: Sonja Lea LYDDESIGN: Janus Jensen PRODUCERET AF: Bådteatret

 

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden forestillingen. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. Se menuen her. TeaterTapas serveres 1,5 time før forestillingen starter. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille tapas frem til kl. 12 dagen før forestillingen).

 

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 12.
  November
  2021 19.30
 • Kategori: Årskort, Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 60 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2021-22

POV.INT
Kulturkupeen
CPH Culture
iscene