SWING

Sinatra, Otto og Elvis – Holbæk

JESPER LOHMANN og Peder Kragerups Orchestra

 

Skuespiller, sanger og entertainer Jesper Lohmann har gennem et par årtier slået sine musikalske folder i snart sagt alle genrer, og han kan kunsten, med at kunne gå fra det inderlige poetiske til det rå og farlige på et splitsekund. Med humor, stil og elegance formår han med sit frække gadedrengeswing altid at rive sit publikum med sig.

De sidste mange år har han boltret sig i snart sagt alle musikalske genre; fra visesang og cabaret til rock og jazz. Det både i egne produktioner, musicals og så naturligvis med sine musikalske legekammerater i de nye Four Jacks. Sidste år kulminerede det hele så i forestillingen ”TILLØKKE OTTO – på sporet af en baggårdspuma”. Her hyldede han endnu én af sine musikalske helte, nemlig vores alle sammens Otto Brandenburg. Forestillingen gik for fulde huse landet over.

 

Nu samler Jesper alle trådene – og rødderne i et helt nyt show.

Her betræder de musikalske græsgange der har ført ham frem til der hvor han er i dag som entertainer. Sammen med bl.a. Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash vil der blive croonet, rocket, grint og grædt.

Lohmann byder på anekdoter og andre røverhistorier, når de musikalske svirrebrødre kigger forbi og mon ikke der lister sig et par evergreens fra Four Jacks righoldige repertoire ind.

Dette musikalske rendezvous akkompagneres af ingen ringere end den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band.

 

Velkommen til en herlig swingende aften – med glimt i øjet og svaj hofterne. 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 

OBS! Showet kan opleves både på Holbæk Teater og Slagelse Teater. Vær opmærksom på spillestedet når du foretager billetkøb.

 

 

 

 

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 

 

  • Pris: 265 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 28.
    Oktober
    2022 19.30
  • Kategori: Holbæk Teater, MUSIK
  • Alder: Voksen
  • Varighed: 100 min. med pause