OPRØR

Sisyphus Ascending

 

En moderne nycirkus-fabel om at overvinde gentagelsens monotoni

En poetisk, skarp og morsom fortolkning af myten om Sisyfos, som til evig tid er dømt til at rulle en sten op ad et bjerg, for blot at se den rulle ned igen, så han må starte helt forfra. Han forsøger først at komme overens med sit lod, men gør siden oprør.

Vi møder Sisyfos på et kontor, som domineres af en høj bogreol, fyldt til bristepunktet med mapper og dokumenter, som Sisyfos i en uendelighed forsøger at bringe i orden. Han halser efter at blive færdig med den ene opgave, men i mellemtiden er der bare kommet flere opgaver til.

En moderne Sisyfos nu iklædt jakkesæt, og hans dristige forsøg på at bryde ud af livets evindelige gentagelser.

 

Performance, idé og udvikling: Lars Lindegaard Gregersen // Instruktør og dramaturg: Nina Larissa Bassett // Koreografisk research: John Paul Zaccarini
go Camila Sarrazin // Lyde og musik: Johan Segerberg // Lysdesign: Mogens Kjempff // Musikalsk konsulent: Savannah Agger // Koreografisk konsulent: Kitt Johnson // Produceret af GLiMt

 

Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges alle billetter i sæson 2020/21 som unummererede pladser. Læs mere om vores Covid-19 tiltag her

 

OBS! Som følge af Covid-19 er talks indtil videre aflyst

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratis pre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen. Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.
Læs mere om talks her.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

OBS! Som følge af Covid-19 vil der være begrænset udvalg i TeaterCaféen

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

 • Priser: 65 - 195 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 22.
  Oktober
  2020 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 60 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2020-21

“Indholdet, fysikken og poesien går op i en højere enhed”
Herning Folkeblad
“Mimik og kropskontrol i skøn blanding”
Byenkalder.dk
“… masser af livgivende ambition i forestillingen”
Berlingske Tidende
“Original nycirkus-forestilling”
Jyllands-posten