IMPRO

Specialklassen

Oplev impro-comedy af højeste klasse, når Specialklassen kommer på besøg

 

Specialklassen består af de professionelle skuespillere og komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer.

Pløjemark, girafbur, ubåd, sauna. Sådan starter det ofte for Specialklassen: Henvist til de mest tossede locations, publikum kan finde på. Og selvfølgelig kan Danmarks bedste impro comedy-gruppe få det sjoveste ud af hvad-som-helst. Med faste impro-oplæg kringler comedy-trioen stikord i kategorierne steder, personer, hverdagsoptrin, reaktionsmønstre, jobtitler og meget andet. Så det genererer hypermusical, døvetolkning med udvidet kropssprog, og seancer med overgearede lydeffekter.

Deres shows er både gakkede, sjove, overraskende og ikke mindst imponerende. Specialklassen har flere gange lagt turen forbi Holbæk Teater, for at underholde byens publikum, senest med showet Specialklassen Comedy Tour 2020, og de kommer igen i efteråret 2021 med showet Specialklassen ridder på bølgen!

 

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Grinefrekvensen er altid høj, når vi kommer vidt omkring i short form-improen, som Kasper Gattrup, Kasper Le Fevre og Rasmus Søndergaard har perfektioneret gennem de 6-7 år som Specialklassen.

 

Sådan er det at være til Specialklassens shows

 

Man bliver en del af komikken. Om man  slynger stikord ud eller bare griner med. Det kan være svært at få grinerynkerne glattet ud  bagefter – og man har egentlig bare lyst til at komme afsted igen til nye grin.

Se anmeldelser fra deres sidste show længere nede!

 

Medvirkende: Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard

 

 


Bemærk

Som følge af Covid-19 sælges billetter til dette show som unummererede pladser

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

OBS! Som følge af Covid-19 er TeaterTapas indtil videre ikke muligt

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé, inden showet kl. 19.00. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 

 

  • Pris: 205 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 28.
    Oktober
    2021 20.00
  • Kategori: COMEDY, Holbæk Teater
  • Alder: Unge / Voksne
  • Varighed: Cirka 2 timer uden pause
Magasinet KBH
Fyens Stiftstidende
Trixy World