IMPRO

Specialklassen

Oplev impro-comedy af højeste klasse, når Specialklassen kommer på besøg

 

Specialklassen består af de professionelle skuespillere og komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer.

Deres shows er både gakkede, sjove, overraskende og ikke mindst imponerende.

Pløjemark, girafbur, ubåd, sauna. Sådan starter det ofte for Specialklassen: Henvist til de mest tossede locations, publikum kan finde på. Og selvfølgelig kan Danmarks bedste impro comedy-gruppe få det sjoveste ud af hvad-som-helst.

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Med faste impro-oplæg kringler comedy-trioen stikord i kategorierne steder, personer, hverdagsoptrin, reaktionsmønstre, jobtitler og meget andet. Så det genererer hypermusical, døvetolkning med udvidet kropssprog, og seancer med overgearede lydeffekter.

Grinefrekvensen er altid høj, når vi kommer vidt omkring i short form-improen, som Kasper Gattrup, Kasper Le Fevre og Rasmus Søndergaard har perfektioneret gennem de 6-7 år som Specialklassen.

 

Sådan er det at være til Specialklassens shows

 

Man bliver en del af komikken. Om man er på scenen, slynger stikord ud eller bare griner med. Det kan være svært at få grinerynkerne glattet ud  bagefter – og man har egentlig bare lyst til at komme afsted igen til nye grin.

 

 

Medvirkende: Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard

 

 

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet).

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

 

 

  • Pris: 130 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 12.
    November
    2020 19.30
  • Kategori: COMEDY
  • Alder: Ung / Voksen
  • Varighed: 90 min. m. pause
Magasinet KBH
Fyens Stiftstidende
Trixy World