Action

Spejlmanden

Hæsblæsende teatergreb på true crime-genren – Spejlmanden

 

Den unge journalist Claas fra det tyske nyhedsmagasin DER SPIEGEL, er kendt for at holde et sjældent set spejl op af virkeligheden i sine historier, især om Trumps USA.

Claas vinder den ene pris efter den anden for sine menneskelige portrætter af fx Gladys, der med sin bibel i hånden kører USA tyndt som henrettelsesturist på fængslernes dødsgange, og den selvudnævnte grænsevagt Jaeger, der patruljerer grænselandet mellem USA og Mexico, lige dér hvor Trumps mur skulle have stået.

Men Claas’ kollega, Juan, får færten af noget råddent ved artiklerne. Dét starter en krig mellem de to journalister, hvor ingen kneb viser sig at være for beskidte i kampen om at skabe mening i et manipuleret mediebillede.

Historien om den virkelige stjernejournalist Claas Relotius og hans myteomspundne artikler. Gør dig klar til et hæsblæsende teatergreb på true crime-genren fyldt med suspense, action og en intensiv jagt på den endegyldige sandhed.

 

   

 

MEDVIRKENDE: Zaki Nobel Mehabil, Nana Morks, Sara Fanta Traore INSTRUKTØR OG DRAMATIKER: Viktor Tjerneld SCENOGRAF: MARIE Moberg LYDDESIGNER: Emil Bøll LYSDESIGNER: Mikkel Givskov INSTRUKTØRASSISTENT: Nicolaj Dissing Schledermann PRODUCERET AF: Mungo Park

Spejlmanden

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden forestillingen. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. Se menuen her. TeaterTapas serveres 1,5 time før forestillingen starter. Klik på knappen: KØB SPISNING. (Du kan bestille tapas frem til kl. 12 dagen før forestillingen).

 

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 17.
  Maj
  2022 19.30
 • Kategori: Årskort, Holbæk Teater, TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 90 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2021-22

 • Arrangeret af:
Iscene
Jyllands-Posten
CPH Culture
Ungt Teaterblod