NEJ

Stå fast

En komedie om omstillingsparathed

 

Bare sig “Nej, gu’ vil jeg ej!” og giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes, er vigtigt!

Kamilla Wargo Brekling inviterer med Stå fast til en forestilling om at STÅ. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!

Stå fast stiller sig på Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre, få meningsløsheden til at give mening og indse, at døden er forudsætning for meningen med livet?

Med succesen Stå fast går Svend Brinkmann med humor imod tidens krav om, at man skal være i konstant forandring. I efterfølgeren Ståsteder giver han sit bud på, hvad der er værd at stå fast på ved at genopfinde gamle ideer om det gode. Værdigheden, løftet, selvet, sandheden, ansvaret, kærligheden, tilgivelsen, friheden og døden.

Instruktør Kamilla Wargo Brekling har med sin særegne signatur stået for markante forestillinger som parforholdstrilogien Krig, Undskyld og PIS. Hun er også kendt for Kvinde kend din krop, Jeg mig fuck dig, Spørg de voksne, Takt og tone, Uledsaget og Hvad sker der?

 

Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder Jensen og Maria Rich // Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling // Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samspil med holdet og Karina Dichov Lund // Co-iscenesættelse, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund // Scenografi og kostumer: Lisbeth Burian // Lysdesign: Malthe David Haugaard // Lyddesign: David Andreas Hjerting // Videodesign: Rasmus Kreiner // Produceret af Det Kongelige Teater

 

 

GRATIS TALKS PÅ DENNE FORESTILLING

På denne forestilling har du mulighed for at opleve gratispre- og aftertalk. Begge dele foregår i foyeren henholdsvis 30 minutter før forestillingen og ca. 15 minutter efter forestillingen.
Så snup dig en kop kaffe eller et godt glas i baren – og få lidt ekstra krydderi på din teateroplevelse.

Læs mere om talks.

 

NYD LÆKRE TEATER-TAPAS INDEN SHOWET

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen.
Pris 195 kr. (tilkøbes sammen med din billet)

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt.

 

 

 • Priser: 175 - 290 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 3.
  December
  2019 19.30
 • Kategori: TEATER
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 95 min. u. pause
 • Gratis med:

  2019-20

 • Arrangeret af:
“Absurd sjov udstilling af selvhjælpskulturen.”
Politiken
“En vanvittig morsom forestilling.”
Berlingske
Kristeligt Dagblad
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}