ENERGI

TALKSHOWET med Audrey Castañeda – Holbæk

Sjov og livsbekræftende aften – TALKSHOWET med Audrey Castañeda

 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en hyldest til spontaniteten, det sprudlende og glædesfyldte i livet!  Vi har inviteret gæster, der favner, hvad det vil sige at være menneske. Gæster, der er en sand fornøjelse at være i lokale sammen med, og hvor to timer føles som alt for kort. 

Måske er TALKSHOWET med Audrey Castañeda verdens sjoveste og mest hjertevarme talkshow? Sikkert er, at du kommer til at grine, blive rørt og at få noter til hjertet og livseliksir til sjælen. 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda kan opleves både i Holbæk og Slagelse! Vi har inviteret forskellige gæster hvert sted – så måske er begge talkshows et besøg værd. Billetten er inklusiv et glas bobler.

 

Hilsen fra Audrey Castañeda om gæsterne fredag den 1. oktober kl. 20:
I skal glæde jer til en fantastisk aften, hvor vi kommer til at grine, så tårerne triller og bliver rørt så sjælen bliver løftet.

 

Lisbeth Zornig Andersen

Dokumentaristen, forfatteren og debattøren. Kært barn har mange navne… og endnu flere historier. Jeg kan ikke vente med at få fingrene i Lisbeth og grave de gode historier frem. Det bedste ved Lisbeth er, at hun ikke er fedtet med sig selv og det er super-livsbekræftende for en grinebider som mig. For i al det grumme findes også det urkomiske og lærerige.

 

Manu Sareen

Coach, ambassadør, forfatter og tidligere politiker. Manden, der lever med hjertet i hånden og det menneskelige og kunstneriske i sjælen. Det mest spændende for mig ved Manu er, at han er en nysgerrig mand. Jeg kender mange voksne mænd og flere af dem er gået lidt i stå undervejs. Men ikke Manu, han spiser af livets muligheder i store mundfulde og jeg glæder mig til at blive inspireret af hans livsgnist… Og skal jeg være helt ærlig, så håber jeg, han smitter lidt af på mig.

 

Cecilie Schmeichel

Jeg kan lige så godt sige det, som det er. Jeg er forelsket i Cecilie. Basta. Hold nu op et lækkert stykke menneske, hun er. Fra den unge pige (med den store familie historie, de fleste af os er vokset op med)… til den unge smukke kvinde, der fornyligt har sat sig selv fri. Fri for de bånd, hun har været tynget af i sine unge år. Mobningen, kropsskammen og forventningerne fra omverdenen. Hun er sådan en særlig inspiration, som jeg glæder mig til at dele med jer.

 


OBS! TALKSHOWET kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

Spilledage Holbæk Teater:

Fredag den 1. oktober
Medvirkende: Lisbeth Zornig Andersen, Manu Sareen, Cecilie Schmeichel

Fredag den 5. november
Medvirkende: Annonceres senere

Fredag den 1. april
Medvirkende: Annonceres senere

 

Spilledage Slagelse Teater:

Fredag den 8. oktober
Medvirkende: Szhirley, Dennis Knudsen, Monique

Fredag den 12. november:
Medvirkende: Annonceres senere

Fredag den 8. april
Medvirkende: Annonceres senere

Bestil billetter til TALKSHOWET på Slagelse Teater – Klik her

 

Psst…  Find TALKSHOWET med Audrey Castañeda som podcast – liveoptagelse fra Holbæk Teater. Klik her

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden showet. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30. Klik på knappen: KØB SPISNING

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 1.
  Oktober -
  1.
  April
  2022
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause

Medvirkende

Lisbeth Zornig Andersen/

Forfatter og debattør

Manu Sareen/

Forfatter og tidl. politiker

Cecilie Schmeichel/

smykkedesigner