ENERGI

TALKSHOWET med Audrey Castañeda – Slagelse

Sjov og livsbekræftende aften – TALKSHOWET med Audrey Castañeda

 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en hyldest til spontaniteten, det sprudlende og glædesfyldte i livet!  Vi har inviteret gæster, der favner, hvad det vil sige at være menneske. Gæster, der er en sand fornøjelse at være i lokale sammen med, og hvor to timer føles som alt for kort. 

Måske er TALKSHOWET med Audrey Castañeda verdens sjoveste og mest hjertevarme talkshow? Sikkert er, at du kommer til at grine, blive rørt og at få noter til hjertet og livseliksir til sjælen. 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda kan opleves både i Holbæk og Slagelse! Vi har inviteret forskellige gæster hvert sted – så måske er begge talkshows et besøg værd. Billetten er inklusiv et glas bobler.

 

Hilsen fra Audrey Castañeda om gæsterne fredag den 8. oktober kl. 20:
OMG! Jeg ved godt, det er meget ungt at skrive sådan. Men har I set mit line-up af fantastiske gæster, der skal sidde i sofaen med mig på premiereaftenen her på Slagelse Teater. I skal altså glæde jer til en fantastisk aften, hvor vi kommer til at grine, så tårerne triller og bliver rørt så sjælen bliver løftet.

 

Szhirley

Sangerinden, skuespillerinden, influencer og meningsdanner. Szhirley er en ”lige-ud-af-posen” kvinde, der ikke er bange for at dele en god røverhistorie, som griner højt og favner alle. Det tror jeg mange af os kunne lære noget af. Jeg ved, I bliver lige så forelskede i Szhirley, som jeg er. Aimen, I skal bare møde hende og lade jer fortrylle. Der er én på opleveren i vente.

 

Dennis Knudsen

Vi kender ham allesammen. Make-up artisten og frisøren Dennis Knudsen. I over 35 år har han lagt make-up og sat hår på de helt store nationale og internationale superstjerner, mænget sig i stjernestøv og alligevel er han til en håndbajer og en dårlig vittighed. Er du gal, hvor vil jeg grave for at få fingre i de gode og sjove historier, alt imens jeg vil fritte ham for fif til, hvordan jeg (og sikkert nogen af jer) kommer til at ligne en milliard på 5 min.

 

Monique

“Well slap me and call me Judy…” Sangerinden over dem alle, Monique. Hvis du aldrig har hørt hende synge, så kan jeg forsikre dig, at du ryger bagover i sædet og ender med at kyle både sko og bh’en efter hende. Hun har absolut en af Danmarks allerbedste stemmer. Selv forstenet sjæle vil føle at de bliver vakt til live igen.

 

 


OBS! TALKSHOWET kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

Spilledage Slagelse Teater:

Fredag den 8. oktober
Medvirkende: Szhirley, Dennis Knudsen, Monique

Fredag den 12. november:
Medvirkende: Annonceres senere

Fredag den 8. april
Medvirkende: Annonceres senere

 

Spilledage Holbæk Teater:

Fredag den 1. oktober
Medvirkende: Lisbeth Zornig Andersen, Manu Sareen, Cecilie Schmeichel

Fredag den 5. november
Medvirkende: Annonceres senere

Fredag den 1. april
Medvirkende: Annonceres senere

Bestil billetter til TALKSHOWET på Holbæk Teater – Klik her

 

Psst…  Find TALKSHOWET med Audrey Castañeda som podcast – liveoptagelse fra Holbæk Teater. Klik her

 


 

TEATERbaren

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen.Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

 

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage. Til børneforestillinger vil der være salg af saft, pølsehorn, pizzasnegle m.m.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Slagelse Teater
 • Spilleperiode: 8.
  Oktober -
  8.
  April
  2022
 • Kategori: Slagelse Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause

Medvirkende

Szhirley/

sangerinde

Dennis Knudsen/

Make-up artist

Monique/

Sangerinde