SHOW

TALKSHOWET med Audrey Castañeda – Slagelse

Sjov og livsbekræftende aften – TALKSHOWET med Audrey Castañeda

 

OBS!

TALKSHOWET er desværre aflyst fredag den 12. november i Slagelse pga. sygdom.
Har du billet til showet bliver du kontaktet pr. mail (NB det er billetkøberens mailadresse, der bliver kontaktet)

 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en hyldest til spontaniteten, det sprudlende og glædesfyldte i livet!  Vi har inviteret gæster, der favner, hvad det vil sige at være menneske. Gæster, der er en sand fornøjelse at være i lokale sammen med, og hvor to timer føles som alt for kort. 

Måske er TALKSHOWET med Audrey Castañeda verdens sjoveste og mest hjertevarme talkshow? Sikkert er, at du kommer til at grine, blive rørt og at få noter til hjertet og livseliksir til sjælen. 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda kan opleves både i Holbæk og Slagelse! Vi har inviteret forskellige gæster hvert sted – så måske er begge talkshows et besøg værd. Billetten er inklusiv aftenens drink og en lille snack.

 

Gæster fredag den 12. nov. kl. 20 – Aflyst pga. sygdom

 

Cykelrytter Jesper Skibby

Jeg bliver bare i godt humør hver gang jeg siger: Jesper Skibby. Drengerøven, proletaren, s”vesken på disken” drengen, som stadig har bevaret glimtet i øjet – og en træk mig i fingeren joke. Men Jesper er også en blød, ærlig og meget kærlig fyr, som bestemt har mærket livets luner. Asfalteksem kan give sår på sjælen, og Jesper er ikke bange for at tale om dem – og om vejen tilbage til smilet og glæden ved livet. Jeg er lykkelig for, at han har sagt ja til at berige os alle med sit skønne selskab i Talkshowet. Jeg ved, du bliver lige så vild med ham, som jeg er.

 

Musicalstjerne Julie Steincke

Julie er uden tvivl Danmarks største musicalstjerne i mine øjne. Hun synger som om fløde og livseliksir var mikset sammen til den lækreste cocktail, der rammer dig lige i hjertekulen hver gang.  Hele hendes liv har hun haft dedikeret til scenelivet og sangen. Vidste du f.eks. at hun har haft kontrakt med Simon Cowell? Jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan hun i dag balancerer livet på scenen… og livet som mor – for det var også Julies store drøm. Og hvad gjorde hun da manden i hendes i liv ikke dukkede op på traditionel vis? Jeg elsker Julie og jeg elsker en god historie – og du kan godt kridte øregangene – for det bliver godt det her.

 

Tv-vært Felix Smith

Søde, rolige, charmerende, karismatiske og super dygtige Felix. Sådan tænker jeg altid, når jeg tænker på Felix. Tv-værten, hvis hår får alle mødre til at blinke en ekstra gang. Lysten til at spytte sig i håndfladen og styrermod ham for at sætte hans viltre lokker ordentlig på plads – den er der nok mange, der har haft. Men det er det, jeg er så vild med ved Felix. Han er bare sig selv. I snart 20 år er han tonet frem på skærmen – fra Top Gear til Melodi Grandprix. Listen er lang og farverig – men hvad vil han egentlig helst? Det glæder jeg mig til at finde ud af, og jeg vil gøre mit til at lirke en røverhistorie eller to ud af ham.

 

 

 


OBS! TALKSHOWET kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

Spilledage Slagelse Teater:

Fredag den 8. oktober
Medvirkende: Szhirley, Dennis Knudsen, Monique

Fredag den 12. november: AFLYST PGA. SYGDOM
Medvirkende: Jesper Skibby, Julie Steincke, Felix Smith

Fredag den 8. april
Medvirkende: Annonceres senere

 

Spilledage Holbæk Teater:

Fredag den 1. oktober
Medvirkende: Lisbeth Zornig Andersen, Manu Sareen, Cecilie Schmeichel

Fredag den 5. november
Medvirkende: Bossy Bo, Bubber, Michel Castenholt

Fredag den 1. april
Medvirkende: Annonceres senere

Bestil billetter til TALKSHOWET på Holbæk Teater – Klik her

 

Psst…  Find TALKSHOWET med Audrey Castañeda som podcast – liveoptagelse fra Holbæk Teater. Klik her

 


 

TEATERbaren

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen. Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen.Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på telefon 42 70 56 40 eller teaterbaren@kok-amok.dk senest to dage før arrangementet.

 

Der vil til forestillingerne være salg af vin, øl, sodavand, slik, chips, mandler, oliven m.m. samt kaffe og kage.

 

 

  • Pris: 225 DKK
  • Sted: Slagelse Teater
  • Spilleperiode: 8.
    April
    2022 20.00
  • Kategori: Slagelse Teater, TALKSHOW
  • Alder: Ung / Voksen
  • Varighed: 120 min. med pause