ENERGI

TALKSHOWET med Audrey Castañeda – Holbæk

Sjov og livsbekræftende aften – TALKSHOWET med Audrey Castañeda

 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en hyldest til spontaniteten, det sprudlende og glædesfyldte i livet!  Vi har inviteret gæster, der favner, hvad det vil sige at være menneske. Gæster, der er en sand fornøjelse at være i lokale sammen med, og hvor to timer føles som alt for kort. 

Måske er TALKSHOWET med Audrey Castañeda verdens sjoveste og mest hjertevarme talkshow? Sikkert er, at du kommer til at grine, blive rørt og at få noter til hjertet og livseliksir til sjælen. 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda kan opleves både i Holbæk og Slagelse! Vi har inviteret forskellige gæster hvert sted – så måske er begge talkshows et besøg værd. 

 

Hilsen fra Audrey Castañeda

Forestil dig en fredag aften med yndlingsveninderne, manden eller måske kollegaerne. Forestil dig at sidde i mørket med en god drink og tårer på kinden af grin over det, du oplever på scenen, mens du nikker genkendende til det meste. 

Jeg sørger for 2-3 kendte gæster/kunstnere af den allerfineste og sjoveste slags. Jeg vil kradse lidt i lakken for at få de gode og sjove historier frem… og tro mig, jeg er ekspert i alverdens kradseteknikker. Du kommer til at gå fra ”TALKSHOWET” med lommerne fulde af inspiration og livseliksir – Velkommen til!

– Audrey Castañeda, værtinde i Slagelse og Holbæk

 

Billetten er inklusiv et glas bobler

 


OBS! TALKSHOWET kan både opleves på Holbæk Teater og Slagelse Teater.
Vær opmærksom på spillestedet, når du foretager billekøb.


 

Spilledage Holbæk Teater:

Fredag den 1. oktober
Fredag den 5. november
Fredag den 1. april

 

Spilledage Slagelse Teater:

Fredag den 8. oktober
Fredag den 12. november
Fredag den 8. april

Bestil billetter til TALKSHOWET på Slagelse Teater – Klik her

 

Psst…  Find TALKSHOWET med Audrey Castañeda som podcast – liveoptagelse fra Holbæk Teater. Klik her

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

Teatertapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som I kan nyde i vores hyggelige teatercafé inden showet. Vores tapas består af forskellige små retter, baseret på lokale råvarer i sæsonen, og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30. OBS! Tilkøb af TeaterTapas er tilgængeligt i september.

 

OBS

Det skal være trygt at gå i teatret – hold dig opdateret om vores Covid-19 tiltag her

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 1.
  Oktober -
  1.
  April
  2022
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause