SHOW

Talkshowet med Audrey Castañeda

Sjov og livsbekræftende ”Friday Night” Talkshow – altid med interessante gæster i sofaen

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er et show, der byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum. Henover sæsonen vil showet være fyldt med spændende gæster. Glæd dig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m.

 

Med i billetten er et glas bobler, som står klar i foyeren, når du kommer. Hvert show byder på 2-3 gæster – og gæsterne annonceres løbende. Følg med på Facebook, Instagram og på vores hjemmeside.

 

Gæster Fredag 31. marts kl. 20

 

Micki Cheng

Kogebogsforfatter, kommende håndboldspiller, tv-vært og dansemus. Kært barn har mange navne. Og lad os bare få svesken på disken: Micki er jo én man bare har lyst til at gnide sig lidt op af, i håb om at hans skønne personlighed smitter lidt af. Sikken en skøn livsbombe, han er. Forestil dig ham som sidemand til en kedelig fødselsdag. Jeg glæder mig til en aften med ham i sofaen.

 

Cecilie Hother

Mor, vært, influencer og entreprenør. Tjek-tjek, skeløjet og hvirvelvind. Hvordan gør hun det? Jeg har kendt Cecilie i en del år, og hver gang jeg ser hende, imponerer hun mig med sin livsenergi. Jeg glæder mig til at kradse hende lidt i lakken, og finde ud af hvordan hun gør… Og om der er nogen fif hun kan give videre til os andre, som vi kan bruge, når vi dårligt orker at trille ud af sengen. Nå ja… og så er hun en grinebider og en festabe, hvilket passer perfekt med de andre gæster.

 

Ane Høgsberg

Jeg har fulgt Anes komiker-karriere fra den spæde start og er vildt imponeret over, hvad hun har nået… og hvor hun er i dag. Jeg trillede rundt af grin til hendes sidste oneman-show. Hvor er hun bare en skøn blanding af mor, træt kæreste og kvinde. Præcis som alle os andre. Jeg siger bare, du kan godt glæde dig til en røv-sjov aften, hvor intet emne har ”helle” på væggen.

 

 


 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 

Spilledage:

Fredag 14. okt. kl. 20:
Thomas Warberg, Elisa Lykke, Jill Liv Nielsen

Fredag 2. dec. kl. 20:
Sebastian Klein, Janni Pedersen, Cecilie Beck, Heidi Maxmiling

Fredag 31. mar. kl. 20:
Micki Cheng, Cecilie Hother, Ane Høgsberg

Fredag 28. apr. kl. 20:
Mick Øgendahl, Per Vers – sidste gæst oplyses senere

Hold dig opdateret på Facebook, Instagram og vores hjemmeside

 

PRODUCERET AF: Sjællands Teater

 

VIDSTE DU…

at du kan lytte til Talkshowet som podcast og møde sæsonens gæster. Podcasten er optaget live fra Holbæk Teater. Lyt med her

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 31.
  Marts -
  28.
  April
  2023
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause