SHOW

Talkshowet med Audrey Castañeda

Sjov og livsbekræftende ”Friday Night” Talkshow – altid med interessante gæster i sofaen

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er et show, der byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum. Henover sæsonen vil showet være fyldt med spændende gæster. Glæd dig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m.

 

Med i billetten er et glas bobler, som står klar i foyeren, når du kommer. Hvert show byder på 2-3 gæster – og gæsterne annonceres løbende. Følg med på Facebook, Instagram og på vores hjemmeside.

 

TALKSHOWET fredag den 2. DEC. byder på besøg af:

Sebastian Klein, Cecilie Beck, Janni Pedersen og Heidi Maxmiling + OVERRASKELSER FOR ØJNE OG ØRER

 

 

 

Hilsen fra Audrey Castaneda om aftenens gæster:

Sebastian Klein
Jeg er vild med den hyggelige, rolige, lune, kloge fyr. Tænk, at vi nu skal sidde i sofaen sammen og grine, kloges og høre om hans liv – både på og udenfor kameraet. Jeg glæder mig til at lære ham endnu bedre at kende… Og så synes jeg, han er en rigtig mand. En mand, der kan rumme en sofa med 3 stærke kvinder.

Janni Pedersen
Jeg ELSKER Janni og især hendes grin, hendes personlighed og hendes sprudlende glimt i øjet. Hun er så jordnær og ligetil. En gudsbenådet tv-vært, der bare vader ind i folks hjerter, uanset om det er i Go’ Aften Danmark eller i Nyhederne. Og så er hun, sammen med sin mand, en glimrende krimiforfatter. Janni er sådan én man godt gad at være veninde med, når man har mistet troen på det hele. Jeg glæder jeg mig til hun gæster os i ”Talkshowet.”

Cecilie Beck
Cecilie Beck har jeg været kæmpe fan af længe. Jeg elsker, at hun står frem og siger sin mening – om det er ”Me too” eller f.eks. hendes forhold til en ”yngre mand.” Der er krummer i hende, hun tør sige fra, stå frem og i høj grad kender hun sit værd. Det synes jeg er hamrende inspirerende. Jeg glæder mig til at høre om hun altid har været så ligetil og bramfri.

OVERRASKELSE: Fotograf Heidi Maxmiling udstiller fotografier i foyeren
Jeg er SÅ stolt over, at Heidi ville komme med sine fantastiske smukke fotografier af ”Ærlige Kvindekroppe.” De billeder er så smukke, naturlige, ligefremme og vigtige. I en tid, hvor der skal filter og fluff på alt. 100 kvinder i alle aldre og former. Som livet har skabt os. Jeg ved, at Heidi har fået så mange skønne og livsbekræftende historier ud af projektet. Dem glæder jeg mig til at høre om.

 

 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 

Spilledage:

Fredag 14. okt. kl. 20:
Thomas Warberg, Elisa Lykke, Jill Liv Nielsen

Fredag 2. dec. kl. 20:
Sebastian Klein, Janni Pedersen, Cecilie Beck, Heidi Maxmiling

Fredag 31. mar. kl. 20:
Gæster annonceres løbende

Fredag 28. apr. kl. 20:
Gæster annonceres løbende

 

Gæster annonceres løbende. Hold dig opdateret på Facebook, Instagram og vores hjemmeside

 

PRODUCERET AF: Sjællands Teater

 

VIDSTE DU…

at du kan lytte til Talkshowet som podcast og møde sæsonens gæster. Podcasten er optaget live fra Holbæk Teater. Lyt med her

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 31.
  Marts -
  28.
  April
  2023
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause