Talkshowet med Audrey Castañeda

Sjov og livsbekræftende ”Friday Night” Talkshow – altid med interessante gæster i sofaen

 

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en hyldest til det glædesfyldte og sprudlende i livet! Et show, der byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum.

 

TALKSHOWET vil henover sæsonen være fyldt med spændende gæster. Glæd dig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m. Med andre ord… vi har inviteret gæster, der er en sand fornøjelse at være sammen med, og hvor to timer føles som alt for kort.

Med i billetten er et glas bobler, som står klar i foyeren, når du kommer. Hvert show byder på 2-3 gæster – og gæsterne annonceres løbende. Følg med på Facebook, Instagram og på vores hjemmeside.

 

“Jeg er allerede gået ombord i at udvælge helt særlige gæster, der skal sprænge rammerne fra tidligere sæsoner. 

Nu er det jo ikke fordi jeg skal ”name droppe”, men tidligere gæster har immervæk været alt fra Lise Nørgaard til Silas Holst – fra Hornsleth til Jes Dorph-Petersen, fra verdens-danseren Nicky Andersen til flamenco-gudinden Selene Muñoz – og med sublime musikalske indspark fra rapperen Niarn til sangerinden Søs Fenger. 

Med andre ord; du kan lige så godt krydse samtlige datoer af i din kalender. TALKSHOWET vil være spækket til randen med de allerbedste kunstnere, som vores yndige land har at byde på. Og jeg glæder mig til en uforglemmelig sæson med TALKSHOWET på Holbæk Teater.”

– Audrey Castañeda, værtinde

 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 

Spilledage:

Fredag 14. okt. kl. 20.00 – Gæster annonceres løbende
Fredag 2. dec. kl- 20.00 – Gæster annonceres løbende
Fredag 31. mar. kl. 20.00 – Gæster annonceres løbende
Fredag 28. apr. kl. 20.00 – Gæster annonceres løbende

 

GÆSTER: Annonceres løbende. Hold dig opdateret på Facebook, Instagram og vores hjemmeside

PRODUCERET AF: Sjællands Teater

 

VIDSTE DU…

at du kan lytte til Talkshowet som podcast og møde sæsonens gæster. Podcasten er optaget live fra Holbæk Teater. Lyt med her

 


 

TEATERCAFEEN

I TeaterCafeen finder du også et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 

 • Pris: 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 14.
  Oktober -
  28.
  April
  2023
 • Kategori: Holbæk Teater, TALKSHOW
 • Alder: Ung / Voksen
 • Varighed: 120 min. med pause