IMPRO
The Life Game er skabt af Keith Johnstone. Improteater om et helt tilfældigt menneskes liv - sorger, glæder, kærlighed og tab. Sådan har du ikke oplevet et helt liv før. Unik oplevelse på Holbæk Teater. Mulighed for juletapas inden forestillingen (så længe pladser haves).

The Life Game

Et helt liv fortalt på en aften 

I THE LIFE GAME bliver et helt almindeligt menneskes liv omsat til teater. Et helt liv fortalt på en aften. Hver aften inviterer vi en ny hemmelig gæst med på scenen!

Det er overraskende, det er sjovt og bevægende! Et virkeligt menneskes liv med alle dets glæder og sorger folder sig ud for øjnene af os!

I en blanding af teater, improteater og talkshow, deles gæstens liv med publikum. Gæstens livshistorie bliver fortolket, undersøgt og forvandlet til improviseret teater i sin reneste form.

Vi inviterer en ny gæst hver aften, der på forhånd har sagt ‘ja’ til at dele sin historie med publikum.

Mere end 375 års sceneerfaring er samlet, når Danmarks ældste og mest erfarne impro-gruppe “Alt på ét Bræt” fyrer op under THE LIFE GAME.

Keith Johnstone har også skabt den succesfulde teaterform THE LIFE GAME, der nu kan opleves på Holbæk Teater.

Læs mere om KEITH JOHNSTONE længere ned på siden

Medvirkende: Kristian Holm Joensen / Christian Damsgaard / Lars Gade / John Batz / Michael Hasselflug / Dan Schlosser / Mette Marckmann / Pernille Sørensen / Susanne Billeskov / Christine Astrid Nielsen / kapelmester Lars Fjeldmose

Produceret af Holbæk Teater

 

KRYDR DIN TEATERTUR MED MERE:

TALKS
På denne forestilling kan du opleve pre- og aftertalks – ganske gratis. Kom lidt før og hør pre-talk om genren, forfatteren, historien – og køb et godt glas i baren og bliv hængende til after-talk med instruktør og/eller spillere om tilblivelsen og få mulighed for at stille spørgsmål, der måtte trænge sig på. Talks er gratis med billet til forestillingen og der kan ikke reserveres plads. Du kan læse mere om det her.

TAPAS & ET GODT GLAS
Sammensæt din egen teateroplevelse med tapas i TeaterCafeen eller en TeaterMenu på Restaurant SuRi inden forestillingen. Bliv hængende til og et godt glas fra baren efter The Life Game.  Er I en gruppe? Så ring og hør vores forslag!

Del på Facebook
  • Priser: 120 - 235 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 22. November 2017 19:30 - 12. December 2017 19:30
  • Kategori: TEATER
  • Alder: 15 år
  • Varighed: 120 min. m. pause
  • Gratis med:
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}

OM KEITH JOHNSTONE

Keith Johnstone betragtes som improvisations-teatrets Grand Old Man og har skabt flere populære underholdningsformater, blandt andet Teatersport. Han underviste i en årrække på Statens Teaterskole i København, hvor der opstod et livligt miljø omkring impro-teater, som siden blev til bl.a. ”Så Hatten Passer” på DR.

Keith Johnstone har også skabt den succesfulde teaterform THE LIFE GAME, der nu kan opleves på Holbæk Teater.

The Life Game created by Ketih Johnstone, TM &
© Copyright 1970-2015. All Rights Reserved. Exclusively licensed by Ketih Johnstone.
www.keithjohnstone.com