Krop

Tyk

En musikalsk og kropslig fortælling om at springe ud som tyk

 

”Tyk” er både alvorlig, rørende og humoristisk og rummer en invitation til publikum om – uden skam – at betragte en tyk krop og i mødet med historien måske blive helbredt for mulige fordomme. 

 

Performer Julie Thalund står på scenen med sin egen krop og tekst. Hendes krop er tyk – den flyder, danser og får sit eget udtryk. Vores øjne hviler på den. Ved sin side på scenen har hun guitarist, komponist og sanger Camilla Bang, der som den indre stemme sætter nykomponeret musik til den udvikling Julie gennemgår undervejs. 

Vores øjne åbnes for en virkelighed, vi måske ikke vidste fandtes. Det handler om angst, erotik og banaliteter fra Julies hverdag, men allermest om, hvordan det er at bo i en krop som er tyk, i et samfund som ikke kan lide tykke mennesker.

 

Medvirkende: Julie Thalund (performer) og Camilla Bang (musiker og performer) Instruktør og dramaturg: Astrid Hansen Holm Instruktør: Petra Wik Koreograf: Gunilla Lind Scenograf og kostumedesigner: Anna Gammelgaard Dramatiker: Julie Thalund Komponist: Camilla Bang Produceret af Performancekollektivet Ruby Gamache

 

 

SPILLESTED

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

 


 

Nomineret til Årets Reumert 2021

 

Anmeldelser

 

****** Kulturtid

***** Iscene

**** Politiken

 


 

 

TEATERCAFEEN

I TeaterCaféen finder du et udvalgt af øl, vin og vand, god kaffe og the samt lidt sødt & salt. Hvis der er pause i forestillingen, kan du med fordel bestille til pausen allerede, når du kommer. Så kan du springe køen over og hygge dig i pausen.

 

NYD LÆKKER TEATER-TAPAS INDEN FORESTILLINGEN

Få en god start på aftenen, og nyd teater-tapas fra restaurant SuRi i vores hyggelige TeaterCafé inden forestillingen. Teater-Tapas tilkøbes sammen med din billet og skal bestilles SENEST kl. 12 dagen før forestillingen. Klik på knappen “Køb Spisning”.

 

 • Priser: 85 - 215 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 20.
  April
  2023 19.30
 • Kategori: Holbæk Teater, SÆSONKORT, TEATER
 • Alder: Ung/Voksen
 • Varighed: 70 min. ingen pause
 • Gratis med:

  2022-23

 • Arrangeret af:
{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}